Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

DELOVNI ČAS BLAGAJNE

IZREDNI DELOVNI ČAS BLAGAJNE V KULTURNEM DOMU MENGEŠ

Večino kupcev vstopnic smo obvestili o nadomestnih terminih in pogojih. Te si lahko ogledate tukaj do 15.3. in tukaj od 16.3. do 5.4.
 

POSEBNO OBVESTILO KUPCEM IN IMETNIKOM VSTOPNIC - velja do preklica!

EVENTIM:

Ker je, zaradi trenutnih razmer v Sloveniji, zaprto znatno število prodajnih mest, kupci ne morejo uveljavljati svoje pravice do vračila kupnin za prestavljene dogodke v rokih, ki so določeni.
Glede na to, da za vse državljane velja splošno določilo, da naj ostanejo doma in omejijo socialne stike, je razumljivo, da imajo nekateri kupci težave z obiskom še obratujočih prodajnih mest (npr. Petrola). Poleg tega je razumljivo tudi, da bo potrebno nekatere dogodke, ki so že bili prestavljeni, prestaviti na kasnejši termin.

Zaradi vsega zgoraj navedenega smo prisiljeni od jutri dalje uvesti začasno ukinitev vračila kupnin kupcem odpovedanih in prestavljenih dogodkov ter ponovno prestaviti dogodke.

ŠPAS TEATER:

Vse imetnike vstopnic, ki želijo vračilo denarja in so vstopnice kupilli preko spleta ali na blagajni Špas teatra, prosimo, da nam pisni zahtevek po vračilu pišejo na vstopnice@spasteater.com , vračila bomo sprovedli, takoj, ko bodo razmere dopuščale.

Blagajna Špas teatra je do preklica ZAPRTA, na telefonsko številko 041 33 33 39 bomo dosegljivi vsak delavnik od 10.00 do 14.00 ure.

Začasna ukinitev bo veljala,  dokler se ne odpravi trenutna situacija, ki jo povzroča koronavirus.
Neposredno pred koncem začasne uredbe vas naprošamo za pomoč in sodelovanje, saj bo potrebno na novo določiti datume vračila kupnin.

Hvala za razumevanje!

VSE ZNANE INFORMACIJE SO NAPISANE NA SPLETNI STRANI - TUKAJ. VLJUDNO PROSIMO, DA SE NA NAS OBRAČATE SAMO V RES SKRAJNIH PRIMERIH, SAJ JE DELO ZELO OTEŽENO.