Klemen Slakonja in Big band RTV Slovenija

NAJVEČJI SHOWMAN KLEMEN SLAKONJA NA EKSKLUZIVNI TURNEJI Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA!

SAMO ŠE 3 PONOVITVE!

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija po izjemnem uspehu s tremi razprodanimi koncerti v Gallusovi dvorani dokazujeta, da sta vrhunska enačba za nepozaben glasbeni večer! Koncert je prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim darom. Zaradi izjemnega povpraševanja se ta odlična zasedba poslavlja s tremi velikimi koncerti:
–  21.3. v ljubljanski Hali Tivoli, s posebnim gostom – Jurijem Zrnecem., nakup vstopnic TUKAJ
–  23.3. v mariborski Dvorani Tabor, s posebnim gostom – Tadejem Tošem, nakup vstopnic TUKAJ
–  29.6. v Amfiteatru Portorož z gosti presenečenja, nakup vstopnic TUKAJ

Glasbena komedija ‘Big-Band’ razsežnosti!
Klemen Slakonja, dramski igralec, pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator je skupaj z imenitnim orkestrom Big Bandom RTV Slovenija in dirigentom ter aranžerjem Lojzetom Krajnčanom ustvaril glasbeno komedijo, ki je doživela izjemen odziv občinstva in neverjeten uspeh. Kot da si vsa Slovenija želi v živo videti mojstra igralske preobrazbe, humorja in vrhunske glasbene izvedbe!

Klemen je o projektu povedal: »Dirigent Lojze Krajnčan me je povabil k sodelovanju in vabilo sem veseljem sprejel! Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki sva jih združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi … Pri tem ne gre za preoblačenje v like, predvsem pojem s svojim lastnim glasom, vse skupaj pa začinim še z imitacijskimi vložki. Uživam in zato sem vesel in hvaležen, da z mano uživajo tudi gledalci.«

Na koncertu občinstvo lahko prisluhne nekaterim največjim Klemnovim hitom. Z njimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Izvedba porogljivih uspešnic v živo je odlična, v njih pa Klemen imitira svetovno znane osebnosti, kot so: Slavoj Žižek, Angela Merkel, Donald Trump, Vladimir Putin in druge.

Klemen Slakonja prav vsak koncert lucidno oplemeniti s svojimi domislicami v danem trenutku. Zato je vsak nastop ekskluziven, nekaj posebnega!
Tudi tokrat bo tako; odlična priložnost, da v živo doživite nekaj drugačnega, nekaj zelo (p)osebnega.

Ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!

Vstopnice so v prodaji na PETROLU, EVENTIM PRODAJIH MESTIH IN WWW.SPASTEATER.COM

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC