Bunderla&Godler šov

Klemen Bunderla in Jure Godler:

Preveč lepa za radio, preveč glasna za televizijo in ravno prav nora za gledališče.

Igralci

Vsebina

Odštekan radijski duet se znajde pred hudim izzivom: preživeti dan v etru brez posnetih plošč in reklam, brez gostov in opreme, z dvema mikrofonoma in enim izjemno tečnim šefom na telefonski liniji.

Kako zvenijo različni svetovni hiti v izvedbi dveh svetovnih norcev, ali moraš biti za branje novic na tekočem zgolj z informacijami ali tudi s pijačo in ali res obstaja nekaj z imenom fiju-gumb – vse boste izvedeli v neukrotljivi komediji dueta Bunderla&Godler.

Pridružite se jima v boju s časom, treznostjo in šefom, v maratonu glasbenih hitov, improviziranih reklam  in resnično čudnih gostov na edinem radijskem šovu, ki se ga splača tudi gledati.

Dober glas seže v deveto vas, radio pa še malo dlje: ob zadnjem znaku bo ura za smeh!

Mnenja

S fantom nama je bila predstava ZELO všeč! Priporočava jo vsem, ki bi želeli prejeti veliko količino humorja, plesa in petja. Negativnih komentarjev ni, vse pohvale in le tako naprej! Sara&Sandi
Pod kreativnim vodstvom in režijsko taktirko Jureta Karasa , bosta Klemen in Jure zaživela v novi vlogi. Bosta nastopila v vlogi voditeljev? Bosta. Bosta pela? Bosta. Bosta igrala na inštrumente? Bosta. Bosta počela še kaj drugega? Marsikaj ” – Najstnica

Fotografije

Ustvarjalci predstave

Avtor in režiser: Jure Karas

Scenografija: Darjan Mihajlović Cerar

Oblikovanje luči: David Andrej Francky

Oblikovanje zvoka: Fedja Juvan

Kostumografija: Nadja Bedjanič

Gib in ples: Miha Krušič

Ostale informacije

Traja: 1 uro in 20 minut

Odmor: Ne

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC