Dame izbirajo

Na željo občinstva se v Slovenijo vrača šampionska komedija – DAME IZBIRAJO!

Balkanska različica svetovne megauspešnice The Full Monty, je popolnoma razprodala vseh 10 predstav na zadnji slovenski turneji in že več mesecev navdušuje tudi občinstvo po ‘stari Jugi’! Ne zamudite! Število vstopnic je omejeno in bodo kmalu razprodane!

Prihajajoče predstave

Igralci

Enes Salković, Adnan Goro, Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić

Vsebina

V komediji Dame izbirajo bodo padli tabuji in zadržki, na koncu pa še spodnje hlačke!

Komedija brez meja!

Simpatična in iskrena zgodba o petih prijateljih, ki so ostali brez službe vas bo osvojila na mah!
Fantje morajo poiskati, in to zelo hitro, izhod v sili. V danem trenutku se zdi še najboljša ideja iz vrst jeklarjev prestopiti v svet slačifantov v nočnem klubu.

Zabavno druščino spremljate od štorastih začetkov, pa vse do vznemirljivih prizorov in njihove prvoligaške predstave, ki buri žensko domišljijo! Veliko plesnih vložkov in zabavnih koreografij ter odlična muzika vas bodo zabavali vse do zadnjega mejnika – razgaliti se pred zabave lačno žensko publiko. Eksistencialne in seksi tématike se zdaj mojstri jeklarstva lotevajo s prefinjenim, neposrednim in izvirnim humorjem ter vas držijo v pozitivni napetosti vse do trenutka, ko se ima zgoditi tisto najpomembnejše!

Če se vidite v ogledalu zgodbe, ali pa ste le na pragu druge spremembe, vam bo zgodba dala vetra in poleta – v vsakem primeru vam zagotavljamo astronomsko dozo smeha!

Napisana na podlagi hit filma in predstave The Full Monty, ki je kot vihar osvojila vse svetovne odre, predstava še vedno prejema stoječe ovacije!

 Altteatar je organizacija, ki je v zadnjih 12 letih postala stičišče za več kot 100 umetnikov, ki so v okviru različnih projektov realizirali svoje ustvarjalne ideje. Na oder so postavili kar 17 premiernih predstav, izpeljali več kot 1.120 ponovitev, njihove predstave pa si je doma, v regiji in svetu ogledalo že več kot  145.000 ljudi! Sprejemanje krize in osebnega ter družbenega poraza je pomembna téma, skupna (predvsem mladim) ljudem pri nas in tudi v celotni regiji.  

Fotografije

Ustvarjalci predstave

Naslov izvirnika: Ladies Night

Avtorja: Anthony McCarten&Stephen Sinclair

Prevod: Vedrana Seksan

Režija: Admir Glamočak

Kostumi in prizori: Lejla Hodžić

Producent: Slaven Vidak

Produkcija: Altteatar, 2015

Ostale informacije

Trajanje: 2 uri

Odmor: ne

Predstava je v bosanščini.

 

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC