Jonas

Najbolj priljubljena monokomedija lanske sezone.

Najbolj kontroverzen estradni zvezdnik v Sloveniji, dobitnik največ Viktorjev in bolj skrivnosten od same skrivnosti! 

Prihajajoče predstave

Igralci

Vsebina

Nihče v deželi dvojine in fovšije ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo, kot ravno Jonas Žnidaršič.
Soustvarjal je Radio Študent, švercal računalnike, spreminjal televizijo, učil nas je biljarda in predvsem ‘pecanja’, zdravil je v Kliniki Tivoli, izbiral prve missice Slovenije, bil v prvih vrstah, ko smo spoznavali tehnologijo Apple-a in tudi, ko so nas začarale prve komercialne televizije, ustregel je želji po polovički in glasu ljudstva … in … počel še marsikaj!
Najbolj zagonetni slovenski zvezdnik bo končno spregovoril… o vsem, kar nas zanima, a ga nikoli nismo upali ali mogli vprašati. Vas zanima, kako je spreminjal življenja Slovencev? Kdo je Jonas? In kdo si ga to upa vprašati?

Pojdite z nami na potovanje skozi Jonasa, z Jonasom!

Zagotavljamo vam, da bo avantura zelo zanimiva. Nič čudnega! Saj verjetno veste, koliko Viktorjev ima Jonas?

VSE!

Mnenja

 Meni je bila predstava Jonas zeloooo všeč. Zelo mi je všeč njegov humor, veliko stvari o Jonasu sploh nisem vedela. Toplo priporočam ogled ” – Helena
Jonas navdušil! Avtokomedija preprostega naslova Jonas je končno zaživela na odru Spas teatra. Zvezda večera Jonas Znidaršič je na široko odstrl zaveso in za uro in pol so lahko gledalci pokukali v njegovo življenje. Na slikovit način je razkril marsikaj iz svoje mladosti, pripovedoval o nostalgičnih časih, delu, zasebnem življenju in tako z iskreno izpovedjo poskrbel za smeh in stoječe ovacije ” – Grazia

Fotografije

Ustvarjalci predstave

Avtor: Jonas Žnidaršič

Režija: Lado Bizovičar

Scenografija: Greta Godnič

Kostumografija: Metka Albreht

Vizualne podobe: Nejc Levstik

Zvočna podoba: Gašper Konec

Komad Blefer: Vlado Kreslin

Foto: Miro Majcen

Ostale informacije

Traja: 1 uro in 20 minut

Odmor: ne

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC