Klemen Slakonja & Big Band RTV Slovenija

Po treh razprodanih dvoranah v Cankarjevem domu, Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenije tudi v Mengšu. Pozor! – samo še nekaj vstopnic na razpolago.

 

Prihajajoče predstave

Igralci

Klemen Slakonja

Vsebina

Big Band RTV Slovenija je skupaj s Klemnom Slakonjo že po prvem razprodanem koncertu v pokazal, da je koncert z dramskim igralcem, pevcem, televizijskim voditeljem ter izvrstnim imitatorjem, doživetje ki ga ne smete zamuditi. Skupaj so ustvarili popoln zabavni glasbeni večer. Dirigent je Lojze Krajnčan, ki je tudi idejni vodja projekta in avtor vseh priredb za orkester.

Na koncertu lahko prisluhnete nekaterim največjim Klemnovim hitom, s katerimi se Klemen predstavlja na svojem youtube kanalu in ki imajo milijonske oglede. Poleg tega pa bo Klemen kot eden najbolj glasbeno nadarjenih slovenskih igralcev zablestel tudi v pevsko zahtevnejših vlogah, na primer v operni ariji Torna A Surriento, v lanski zmagovalni skladbi na Izboru za Pesem Evrovizije Amar Pelos Dois, v vlogi Jana PlestenjakA, Magnifica, Modrianov…

Seveda je koncert začinjen s Klemnovim humorjem in teatrskim pristopom do koncerta in kot tak je to glasbeno doživetje vedno znova neponovljivo, edinstveno in nepozabno.

Fotografije

Ustvarjalci predstave

Orkester: Big Bang RTV Slovenija

Dirigent: Lojze Krajnčan

Produkcija: Glasbena produkcija RTV Slovenija

Ostale informacije

Traja: 1 uro in 30 min

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC