Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Spas abonma 24 25 plakatek shady business

Shady Business

'Bodite pokončni in trdni v vsaki situaciji!' – tudi ko bodo gangsterske zadeve, ki so že rahlo skrenile s poti, postale smešne za umret! 

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Matej Zemljič, Lea Mihevc, Primož Petkovšek Petko in drugi

Vsebina

Nova hit komedija avtorja Robina Howdona z originalnim naslovom Shady Business je izjemno zabavna, superkomična predstava o dvomljivih mafijskih poslih, polna preobratov in izmenjav simpatičnih osebnosti. Natempirano dogajanje se ne ustavi vse do nepričakovanega zasuka tik pred koncem!

V četrti Soho, središču londonskega nočnega življenja, živita plesalki v nočnem klubu, Mandy in Tania. Nekega jutra se znajdeta v krizi zaradi sumljivega posla s pranjem denarja za lastnika njunega nočnega kluba, znamenitega Big Maca. Ta je znan po svoji posesivnosti in hitri jezi, pa tudi simpatiji do Mandy. Ko se nekega jutra pri njej srečajo mafijski zelenec Terry, ljubimec Gerry, ki kar naenkrat postane Larry, je Big Macu jasno, da tu nekaj močno 'diši' po lažeh. Bo ljubosumni Big Mac razkrinkal prevaro? Bo v celoti verjel lepi Mandy in uspel prenašati Tanijinega novega fanta, ne ravno najostrejšega med misleci? Bo s svojo gorilo razkrinkal, kdo mu dolguje denar in kdo si ga le izposoja? Bo s pomočjo izterjevalca Harryja razvozlal, kako so povezani Gerry, Terry, Larry in novo dekle na sceni, Laura?! Predvsem pa, kako so povezani z njim?

Kaj za vraga se tukaj dogaja?

Noro zabavna komedija s hitrimi, ping-pong dialogi in dogajanjem.
Le kako naj bo drugače, če smo med gangsterji?! Nikar se jim ne smejte!

Opomba: Shady Business je originalni naslov, ki bo naknadno spremenjen

Ustvarjalci predstave

Avtor: Robin Hawdon
Režija: Bojan Emeršič

 

Ostale informacije

Premiera: oktober / november 2024

Cene vstopnic


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK