Ženske&moški.com

Ženske&moški.com

Kaj se je spremenilo od časov Adama in Eve? Kaj bi se zgodilo, če bi vlogo ženske prevzeli moški? Kako bi izgledalo, če bi bili moški takšni, kot si jih želijo ženske?

ŽIVLJENJSKE ZGODBE IMAJO VEDNO DVA POGLEDA – ŽENSKEGA IN MOŠKEGA!

Multimedijska komedija z najbolj priljubljenimi igralci, za sprotne vrhunce pa z znanimi Slovenci na odru, na platnu, na traku brez odmora na vse ali nič prinaša nov vihar izpolnjevanja pričakovanj.

Prihajajoče predstave

Igralci

Zvezdana Mlakar

Lucija Ćirović

Matjaž Tribušonj

Branko Šturbej

Katarina Čas

Ana Dolinar

Rado Mulej

Primož Ekart

Lado Bizovičar

Miha Brajnik

Vsebina

V tretjem delu trilogije bomo videli tudi znane Slovence, ki se bodo med drugim preizkusili v vlogah osebnosti, ki so zaznamovale svetovno zgodovino. Nastopili bodo Špela Grošelj, Zmago Jelinčič, Oriana Cavazza, Alya, Urban Laurenčič, Manca Košir, Desa Muck, Jani Klemenčič, Tomaž Domicelj, Jasna Kuljaj, Tina Gorenjak in Sašo Hribar. Znani Slovenci so povabilo k sodelovanju v najbolj vroči gledališki predstavi letošnjega leta sprejeli z navdušenjem kot velik izziv, saj se v igralski vlogi, razen Tine Grenjak, ki nastopa v predstavi 5žensk.com, doslej ni pojavil še nihče.

Vas zanima, kako so se znani Slovenci izkazali kot igralci? Kakšen bo prinos njihovih vlog k lažjemu razumevanju odnosov med moškim in žensko?

Predstava Ženske&moški.com bo podirala tisočletja stare klišeje in preizkušala zmogljivosti obeh spolov, ki ne moreta živeti skupaj, narazen pa tudi ne.

Fotografije

Ostale informacije

Premiera: 21. marec 2009, v CD – Gallusova dvorana
Število ponovitev: 157

Število obiskovalcev: 66.464
Trajanje predstave: 1 uro 50 minut (brez odmora)

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC