Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Kje lahko kupim vstopnice za predstave

COVID-19 OBVESTILO:

 S torkom, 20.10.20 do preklica velja splošna prepoved prirejanja javnih dogodkov za vso Slovenijo, ne glede na »status« regije.
V pisarni Špas teatra smo dosegljivi samo še do srede 21.10. od 10.00 do 12.00 po tem datumu na telefon ne bomo dosegljivi, na elektronsko pošto pa bomo odgovarjali občasno, z zamikom.

Hvala za razumevanje!

Vaš Špas teater
#pogresaspas
#ostanimozdravi


 

PREDSTAVE V KD MENGEŠ 

Spletna prodaja, PETROL, blagajna KD Mengeš

— Spletna prodaja. Vstopnice kupite v nekaj minutah tukaj.

Vstopnice lahko plačujete z Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, NLB klik, Špasna kartica, Darilna vstopnica. Več o plačilnih sredstvih tukaj.

— PETROL bencinski servisi in druga prodajna mesta Eventim.

— Blagajna v KD Mengeš je odprta vsako sredo od 10.00 do 12.00 in 18.00 do 20.00 ter uro pred predstavo (seznam večernih uradnih ur tukaj.)

Telefonske rezervacije sprejemamo od 9.00 do 15.00 (od pon. do petka) - tel. 041 33 33 39, ter uro pred predstavo (seznam večernih uradnih ur tukaj.)

Rezervirane vstopnice prevzamete na blagajni dva dni od rezervacije. Vstopnice, ki so rezervirane po tel in je določen prevzem na blagajni, lahko plačate samo na blagajni z gotovino ali karticami Maestro, Mastercard, Visa, Karanta.

Pred predstavo vas čakajo samo vstopnice, ki so bile predhodno pri rezervaciji plačane z darilno vstopnico, Špasno kartico ali kupljene na spletu.

POZOR: rezervacij po emailu in sms-ju ne sprejemamo in ne odgovarjamo.

PREDSTAVE PO SLOVENIJI

Spletna prodaja. V sporedu tukaj je povezava posamezne predstave na spletni nakup.

PETROL bencinski servisi in druga prodajna mesta Eventim.

Blagajna v dvoranah, kjer igramo predstavo – podatki v sporedu tukaj (pri datumu je navedena telefonska številka in “Preberi več”)

Več podrobnih informacij:

Več o kako do vstopnic tukaj.

Več o sporedu tukaj.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK