Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Postanite član Kluba Špas!

Ime *
Priimek *
E-pošta *
Telefon *
Če želite prejemati obvestila o gostovanjih - izberite kraj(e)*:

S klikom na polje »POTRDI« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (Kulturno društvo Špas teater) po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime, priimek in spol. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.


Ali nam dovolite, da si zabeležimo in hranimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želeli meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK