Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Alpski Ranko poskrbel za huronski smeh

ALPSKI RANKO POSKRBEL ZA HURONSKI  SMEH IN STOJEČE OVACIJE V ŠPAS TEATRU


V Špas teatru, najbolj popularnem gledališču v Sloveniji, so vstopili v svojo najmočnejšo sezono z enim in edinim princem odrov in ljubljencem občinstva, Rankom Babićem, ki je postregel z medijsko premiero svojo nove avtorske komedije Alpski Ranko, v kateri je moči združil s komikom Admirjem Baltićem.
Nabito polna dvorana se je tresla od smeha, Ranko in Admir pa sta na koncu dobila stoječe ovacije.

Ranko Babić in Admir Baltić sta blestela na medijski premieri nove komedije Alpski Ranko.

Po nekaj  uspešnih in razprodanih predpremierah je napočil čas, da priljubljeni komedijant Ranko Babić stopi še pred svoje medijske prijatelje in znance. Po dveh hit komedijah, Moška copata in Kriza srednjih let, je Ranko na zadnjem delu svoje trilogije  z naslovom Alpski Ranko več kot navdušil razprodano dvorano Špas teatra. »Jaz sem se imel na odru vrhunsko, gledalci pa so, sodeč po smehu, tudi zelo uživali. Vesel sem, da so spoznali nove izzive v mojem življenju, stresne situacije, kot so puberteta starejše hčerke, njeni zmenki, bodoči 'zeti', prigode v spalnici z mojo ženo in kako sem zaradi nje preživel težko obdobje vegetarijanstva. Moji sorodniki v Bosni pravijo, da je zmeraj manj Bosanca v meni, Slovenci pravijo, da ga je še preveč, jaz več ne vem, kaj je res in kaj ne, vem samo, da gledalce čaka 90 - minutna doza smeha v novi predstavi Alpski Ranko,« je po premieri povedal zvezdnik večera Ranko Babić.

Zadovoljna direktorica Špas teatra Urška Alič v družbi Ranka Babića in Admirja Baltića.

S prvo premiero nove sezone Špas teatra je zadovoljna tudi direktorica Urška Alič, ki že 27 let skrbi, da smeh odmeva po vsej Sloveniji. »Letošnja sezona Špasa ima slogan 'V smehu je moč!' in s premiero Alpski Ranko smo dokazali, da to še kako drži. Vesela sem, da smo z Rankom Babićem na oder postavili že tretjo njegovo hit komedijo. Fascinantno je, da lahko en sam človek na praznem odru brez rekvizitov, scenografije, plesalcev in lučnih efektov v dvorani naredi tako vzdušje. Ranko je še enkrat potrdil, da je  eden izmed vodilnih stand up komikov v Sloveniji. Neizmerno sem vesela, da je predstava tako uspešna in to je res odličen uvod v novo sezono, mi pa že pripravljamo naslednje tri nove premiere, " je povedala zadovoljna direktorica Špas teatra Urška Alič.

Na premieri v Špas teatru se je trlo znanih obrazov.

V mengeškem gledališču so Ranka in Admirja  prišli podpreti in se do solz nasmejati številni medijski prijatelji in znanci: Rebeka Dremelj, Denis Avdić, Jože Potrebuješ, Primož Vrhovec, Žan Papič, Pia Pustovrh, Jasna Kuljaj, Miki Vlahovič, Domen Valič, Srđan Milovanović, David Sluga, Vika Potočnik, Samo in Tomaž Kozlevčar ...  in mnogi drugi, ki  so Ranku in Admirju na koncu predstave namenili bučen aplavz in stoječe ovacije. »Ranko je meni že z Moško copato postavil standarde smeha in niti nisem dvomila vanj. Nocoj je bil spet fenomenalen. Sem pa videla, kaj me čaka v dobrem letu pri moji starejši hčeri. Danes sem se sicer smejala, kaj bo pa v resnici, pa bomo videli. Ampak ja, hvala Ranko, za nasvete!« je v smehu povedala Rebeka Dremelj, Denis Avdić pa dodal: »Čisto sem navdušen. Ravno smo končali Ićkote, nekaj dni kasneje pa že nova predstava. Všeč mi je tudi, da je zraven tudi Baltić, super kombinacija sta, vsi se najdemo v njunih problemih. Doza smeha zagotovljena!«


Premiera je več kot uspela, zvezdo špasnega večera, ljubljenca občinstva, Ranka Babića, pa zdaj čaka še vseslovenska turneja, saj je čas, da  Alpski Ranko nasmeje še Slovenijo. In če sklepamo po premieri, naj se gledalci in gledalke pripravijo na boleče smejalne mišice, obilo zabave in iskrenih življenjskih resnic.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK