Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Informacije o delovanju gledališča v času covid 19

Spoštovano občinstvo,

Špas teater poleg upoštevanja ukrepov na prvo mesto postavlja zdravje naših obiskovalcev.

OGLED PREDSTAVE:

V skladu z odloki vestno izvajamo in opozarjamo obiskovalce na:

  • preverjanje pogoja PCT z osebnim dokumentom (Uradni list, št 174)
  • pravilno in obvezno nošenje zaščitnih mask ves čas prisotnosti v Kulturnem domu Mengeš, kot zaščitna maska se prizna le kirurška ali tipa FFP2, maske iz blaga niso dovoljene.
  • varna razporeditev sedežev v dvorani z izločanjem sedežev in zagotavljanjem najmanj 1 sedež oziroma 1m razlike med obiskovalci, v kolikor niso člani istega gospodinjstva.
  • nošnja maske je obvezna tudi med ogledom predstave. V kolikor gledalec ne bo spoštoval navodil in ukrepov, mora zapustiti dvorano.

V kolikor na vhodu na prizorišče nimate izpolnjenega pogoja PCT, ne nosite maske ali ne upoštevate navodil, vas moramo kot organizator prireditve zavrniti. Za nastalo situacijo ne prevzemamo odgovornosti. Kupnine ne vračamo.

 ODPOVED VSTOPNIC V PRIMERU OKUŽBE Z COVID 19

Izsek iz pogojev poslovanja: 

Brez možnosti vračila oz menjave pa ne velja tudi za obiskovalce, ki jim ukrepi oz. določila NIJZ  v povezavi s koronavirusom onemogočajo prihod na predstavo (imajo veljavno odločbo o karanteni), v tem primeru bomo zaradi družbene in osebne solidarnosti upoštevali izredne razmere ter imetnikom vstopnic izdali dobroimetje na Špasno kartico, oziroma naredili zamenjavo, v kolikor bo to mogoče. Vsi zahtevki morajo biti pisni, na mail  vstopnice@spasteater.com , kjer je priložena odločba o karanteni.

Zgoraj navedeno velja za nakup vstopnic maksimalno 2 osebi. (Ena oseba ima odločbo o karanteni, druga ne – v tem primeru izdamo dobroimetje za obe osebi). Pri nakupu vstopnic za več kot 2 osebi, izdamo dobroimetje osebi, ki ima odločbo o karanteni in spremljevalcu/ki, drugim imetnikom vstopnic dobroimetja ne izdamo.

Vstopnice so prenosljive na drugo osebo.

Več o pogojih poslovanja tukaj

ODPOVED PREDSTAVE ZARADI UKREPOV VLADE

Vladni odloki se tedensko lahko spreminjajo. Špas teater ne odgovarja za omejitve, za preprečevanje okužb s SARS-CoV-2. Dogodke organiziramo v skladu z vladnimi odloki, ki veljajo na dan izvedbe predstave. V primeru, da se kupec ne želi udeležiti dogodka zaradi ukrepov in odlokov vlade, Špas teater ne vrača kupnine.

V kolikor je predstava odpovedana zaradi ukrepov vlade, Špas teater odpove predstavo. Takoj, ko nam je delo zopet omogočeno, Špas teater postavi nadomestni termin. Če se predstave v nadomestnem terminu ne morete udeležiti, nam v določenem obdobju, ki bo naveden ob razpisu novega termina, nam to pisno sporočite na vstopnice@spasteater.com in izdali vam bomo dobroimetje na Špasno kartico, ki je veljavna dve leti od zadnje aktivnosti.

Kupec/imetnik vstopnic se mora sam informirati o kakršnih koli spremembah pri terminih ali izvedbi predstav. Vse aktualne spremembe objavimo takoj, ko nastanejo, zato za neobveščenost ne prevzemamo odgovornosti.

 

PRODAJA VSTOPNIC

Za zagotavljanje najvišje možne varnosti omogočamo tudi celostno prodajo vstopnic preko spleta https://spasteater.kupikarto.si/ in koriščenje BON21 na daljavo (pišete nam na bon@spasteater.com), kakor tudi dostop do naših storitev, ki je možen preko spleta, e-pošte in telefona.

 

Želimo in prizadevamo si, da se pri nas ob vsakem ogledu predstave počutite varno in udobno.

Hvala, ker obiskujete Špas teater. Brez vas ni nas.

#podpiramspas
#pojdimonadogodke

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK