Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

ILUZIJA – Čarovnija še nikoli ni bila tako blizu

Prodaja  vstopnic tukaj

Stoječe ovacije za čarodeja in njegove trike

Magic Aleksander, čarodej nove generacije in svetovnega formata, je izpolnil svojo obl-jubo, saj je na slavnostni premieri svojega čarovniškega šova Iluzija v Špas teatru več kot prepričal in navdušil gledalce, jih pustil brez besed ter na koncu dobil stoječe ovacije.


Fotografija: Zvezda čarovniškega šova Iluzija Magic Aleksander je začaral gledalce na premieri in na kon-cu dobil stoječe ovacije.

28-letni Celjan, ki ima za sabo preko 1000 nastopov v 15. državah in 3 mednarodne nagrade, je kot čarodej dokazal, da lahko tudi pri nas imamo čarovniški šov, ki ga Sloveni-ja še ni doživela. Magic Aleksander je skupaj s soavtorjem in  režiserjem Žigo Flajnikom ustvaril šov, kjer prestopa meje, izvaja senzacije, šokira, obrne svet na glavo in vas pusti široko odprtih oči. "Največje zadoščenje čarodej dobi, ko so gledalci navdušeni. Izredno vesel sem, da se je prava čarovnija v Špasu dotaknila vseh gledalcev, ki so zagrizeno sodelovali od začetka do konca, od prvega do zadnjega čarovniškega trika. Priznam, da sem imel čisto malo treme pred premiero, a je bila trema popolnoma odveč, vsi triki pa so uspeli in poželi aplavze, za kar sem najbolj vesel in hvaležen, saj je to za šov Iluzija lepa popotnica za naprej. Res se veselim, da bom lahko vsem pokazal, kaj sem toliko časa ustvarjal in pripravljal." je priznal Magic Aleksander, ki je nase opozoril tudi v šovih Sloveni-ja ima talent, Supertalent Hrvaške in Britain's Got Talent na BBC-ju.


Fotografija: Direktorica Špas teatra Urška Alič je navdušena nad čarovniškim šovom Iluzija, ki sta ga ustvarila Magic Aleksander in režiser Žiga Flajnik.


Nad novo, resnično magično komedijo Iluzija, ki je prepletena s čarovnijo in osebnimi zgodbami mladega čarodeja, je navdušena tudi Urška Alič, direktorica Špas teatra, ki jo je čarovniški mojster v hipu prepričal: "Na Špasovem odru smo počeli že vse - smejali smo se, plesali, peli, govorili v verzih, skakali, jokali, telovadili … le čarali še nismo! Navdušenje gledalcev je dovolj zgovorna pohvala, saj ni besed, ki bi opisale to, kar smo videli in doživeli v Iluziji. Če ste mislili, da je to predstava za otroke, ste se pošteno zmotili. Vsi odrasli smo ostali odprtih ust, sama sem videla predstavo že nekajkrat, pa se vsakič zno-va še vedno čudim - Kako za vraga mu je to uspelo narediti? ( smeh) Premiera je bila uspešna, zdaj pa bo Magic Aleksander s svojimi triki čaral dalje na ponovitvah, kjer bodo ljudje sami lahko videli nemogoče in doživeli, česar še niso, in se hkrati zabavali," je pono-sno povedala večkrat nagrajena producentka in Špasna direktorica.


Fotografija: Na premieri so bili s čarovnijo in triki začarani in očarani tudi številni znani obrazi.


V Mengšu so se čarovniji večera prepustili tudi znani obrazi, nekateri so bili celo izbrani, da sodelujejo v čarovniških trikih: Maja Martina Merljak, Matej Zemljič, Tijana Zinajić, To-maž in Samo Kozlevčar, Jan Bučar, Gregor Podričnik, Lucija Ćirović, Jure Matjažič, Alen-ka Bikar, Ana Ribič, prvi soprog Slovenije Aleš Musar in drugi. "Jaz sem skoraj padla s stola in samo gledala! Ves čas sem v glavi tuhtala, kako je izvedel ta in oni trik, a nisem prišla do zaključka. Vsa čast Aleksandru za tako odličen čarovniški šov," je po predstavi priznala igralka Maja Martina Merljak, znana režiserka Tijana Zinajić pa dodala: "Res sem bila presenečena, kako je Magic Aleksander izvajal trik za trikom in nas vse v dvorani pu-stil brez besed. Kaj tako unikatnega in zanimivega na slovenskih odrih še nisem videla. Ta šov je treba videti, da se na lastne oči prepričaš, kako Aleksander iz minute v minute skrbi za napetost, smeh in pravo čarovnijo. Res priporočam!"

Iluzija je čarovniški šov za vse generacije ( od 13 let naprej),  kjer se dogajajo triki s kartami, branje misli, napovedi, teleportacije, izginotja in velika presenečenja.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK