Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Iščemo naslov nove komedije!

ZNANI SO PREJEMNIKI NAGRAD V NATEČAJU – “Iščemo naslov nove komedije”!:

Najlepša hvala vsem, ki ste sodelovali – ostajate NAJBOLJŠE občinstvo v Sloveniji! Novi naslov komedije o Slavku Golobu je:

PISMO ROSNO! Vsega je kriv poštar…

#Nagrade prejmejo:
1. nagrada: 500 € za avtorja najboljše ideje in VIP paket 2 ekskluzivni vstopnici za premiero predstave: Jaša Jenull (Pismo rosno!)
2. nagrada: ogled predstave v družbi prijateljev (10 vstopnic) prejme: Boštjan Nardin (Za podpisat gospa!)
3. nagrada: 2 vstopnici za premiero predstave za 2 osebi prejme: Monika Vogrinec (Še pes ga nima rad)
4. do 10. nagrada: 2 vstopnici za brezplačen ogled predstave prejmejo: Blažka Pakiž Kastelic, Zdenka Kokotec (Pozor, hud poštar), Dejan Kolb (Kdo pa vam pošto nosi?) in še sodelujoči v glasovanju: Primož Sgerm, Alenka Paternost Pirc, Karmen Lisjak in Matic Mrva.

Iskrene čestitke nagrajencem!

Skladno s pogoji, smo ime finalizirali v Špas teatru, vanj pa vključili idejo zmagovalca natečaja. Pridite in si oglejte novo uspešnico Špas teatra!

 

IŠČEMO NASLOV NOVE KOMEDIJE – nagradni natečaj
‘Špasov POŠTAR ti prinaša 500 €!’  

 Nova komedija Špas teatra z delovnim naslovom Poštar bo dobila novo ime! Z vašo pomočjo!

V kratkem prihaja na oder Špas teatra super-zabavna komedija, ki po scenariju obeta nič manj kot horonsko navdušenje občinstva! Spoznali boste poštarsko iskrivo perspektivo – noro zabavno predstavo o edinem človeku, ki ve o vas več, kot vi sami! Vi pa morate sedaj NAJTI PRAVI NASLOV za to komedijo!

SODELUJTE IN OSVOJITE PRESTIŽNO 1. NAGRADO ALI NAGRADE ZA SODELOVANJE
tukaj >>>
1. nagrada: 500 € za avtorja najboljše ideje in VIP PAKET: 2 ekskluzivni vstopnici za premiero predstave + obisk vaj
2. Nagrada: ogled predstave v družbi prijateljev: 10 vstopnic  
3. nagrada: 2 vstopnici za premiero predstave za 2 osebi
4.  do 10. nagrada: 2 vstopnici za brezplačen ogled predstave (7 prejemnikov)

Pojdite na Špas teater Facebook stran, jo všečkajte in izstrelite svojo pravo idejo v komentar. 
Morda vas obogati ali pa ponese med zvezde tukaj >>> 


Kaj vam lahko že zaupamo o predstavi?
To, da je smešna! Da je poštar bolj obveščen kot tajna služba in da bo naš poštar Boris Kobal, ki bo v predstavi postal Slavko Golob. Pismonoša Golob. J Skozi tistih par centimetrov vaših priprtih vrat se mu razkriva več, kot si mislite! Zato je s poštarjem ‘mus’ biti v dobrih odnosih. Kaj vse je v svoji dolgi karieri že videl, slišal in izvedel … ja, ne morete si misliti!

Ste že dobili idejo, kako bi lahko bil naslov te komedije? 
Nekaj namigov. Iščemo zabavnost in originalnost, že na prvi pogled smešen in atraktiven naslov. Dobrodošli so različni predlogi, tudi tisti, ki ne vključujejo besede poštar, denimo: ‘Radovedni Golob’, ‘Rumena zver’, ‘Poštar brez meja’, ‘Nevarnost pred vrati’ – skratka, sprostite domišljijo in z idejami na dan. tukaj >>>

POMEMBNO je vedeti!

1.krog iskanja predlogov za naslov: poteka od torka 20.3. do torka 27.3.2018

2. krog izbora najboljše ideje za naslov: od četrtka 29.3. do četrtka 5.4.2018

Izbor natečaj poteka v 2 krogih. Po prvem krogu bo komisija Špas teatra izbrala do 5 najboljših predlogov, med katerimi boste nato vsi sodelujoči na fb strani, v drugem krogu glasovanja izbrali 3 (tri) zmagovalne predloge. Špas teater bo izbral ali določil ZMAGOVALNI NASLOV KOMEDIJE in tri najboljše ideje nagradil s 1. nagrado (500 € + VIP paket), 2. nagrado (ogled predstave v družbi prijateljev: 10 vstopnic), 3. nagrado (2 vstopnici za premiero za 2 osebi) in kot 4. nagrado še 7 sodelujočim v natečaju omogočil 2 vstopnici za brezplačen ogled predstave.

*** PSSSSST, TAJNI AGENT POŠTAR JE MED NAMI ***

Potek natečaja: Špas teater bo zbiral prijave/predloge na svoji facebook strani @Spasteater pod imenom akcije ‘IŠČEMO NASLOV NOVE KOMEDIJE!’ od torka 20.3. pa do torka 27.3.2018. V akciji za odlične nagrade za sodelovanje (500 € + VIP paket, ogled predstave v družbi prijateljev: 10 vstopnic, 2 vstopnici za premiero predstave za 2 osebi in še 2 vstopnici za brezplačen ogled predstave za 7 sodelujočih v natečaju) sodeluje vsak, ki bo v času trajanja nagradnega natečaja v komentar pod objavo na facebook strani Špas teatra napisal svoj predlog poimenovanja prihajajoče komedije. Špas teater bo izbral do 5 najboljših predlogov do 29.3.2018, jih objavil na svoji fb strani in med le-temi boste do 5.4.2018 ponovno glasovali, tokrat za 3 najboljše predloge/ideje za novi naslov predstave Poštar. Špas teater si pridržuje pravico samostojno oblikovati dokončni naslov predstave, ki ni nujno enak zmagovalnemu predlogu iz natečaja. Znotraj izbranih predlogov bo Špas teater podelil 1, 2., 3. in 4. nagrado (4 nagrada nagrajuje 7 sodelujočih natečajnikov) in jih objavil 10.4.2018 na svoji fb strani. Pa srečno! Preberite si več v Splošnih pravilih.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK