Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Murder Mystery dogodki, ki jih ne smete zamuditi!

MUDER MYSTERY VEČERI SO TUKAJ!

Napeto do zadnjega diha….

V naših vrstah atraktivnih predstav Špas teatra z velikim navdušenjem pozdravljamo 'MURDER MYSTERY' večerjo, uspešno formulo zabavnih gledaliških večerov, ki je zdaj postala del skupine Špas teater! Odslej bo v naši sredini še bolj zabavno in napeto!  

V glamurozni družbi obiskovalci pokukajo v zakulisje tajnih agentov in zločinske organizacije. Kot bi sredi dogajanja stopili v akcijski film! Razkrivajo se skrivnosti, skupaj se išče storilca.

Dogodek "Murder Mystery dinner", ali po naše "večerja z umorom", je tip interaktivne zabave, ki izhaja iz Velike Britanije. V Sloveniji smo jih začeli prirejati v letu 2018 in redno prirejamo tako dogodke odprtega tipa, kot tudi dogodke za zaključene družbe.
Izbirate lahko med tremi tipi dogodka:

  • KVANTUM BREZČUTJA - klasična murder mystery večerja, primerna za dogodke odprtega tipa kot tudi za zaključene družbe.
  • UMOR V GRANDU – izvedba za zaključene družbe, team buildinge
  • PINK FLAMINGO – eno, dvo ali trodnevni dogodek za zaključene skupine, team buildinge

Dogodki iz naše ponudbe so  interaktivni, polni presenečenj in preobratov, zaradi nepredvidljivosti in drugačnosti pa povsem po meri modernega občinstva. Primerni so predvsem kot zabava za posebne dogodke, poslovne partnerje ali novoletne zabave, se pa vsi trije dogodki med seboj razlikujejo ne le v scenariju, temveč tudi in predvsem v načinu izvedbe.

KVANTUM BREZČUTJA
Iz vrst zabavnih predstav je v Sloveniji že na voljo predstava KVANTUM BREZČUTJA, 'Bondovska' interaktivna »Murder Mystery večerja, kjer  udeleženci med večerjo odkrivajo storilca, odgovornega za zločin, ki se bo ta večer zgodil v njihovi sredini. Med udeležence večerje se bodo pomešali tajni agenti ter člani zločinske organizacije. Le kdo so?

V zgodbi prihaja do zanimivih zapletov, skozi večer bodo pritekale različne informacije, ki bodo pomagale razrešiti skrivnost. Med goste pomešani igralci pomagajo usmerjati dogodke, ki pa se odvijajo po vnaprej pripravljenem scenariju. Vendar pa… so v razreševanju skrivnosti aktivno vključeni vsi v občinstvu.

Ko obiskovalec že verjame, da je v katerem od akterjev odkrili svojo sorodno dušo ali prijatelja za celo življenje – se stvari obrnejo. Kako boste reagirali, če se izkaže, da oseba to, za kar ste jo imeli?!

Ali boste odkrili morilca, odgovornega za hladnokrvni zločin? Boste razrešili uganko?

Imate dobro intuicijo? Ste prepričani v svoje odločitve? Šteje vse!

Več o tem tukaj


UMOR V GRANDU

Teambuilding oz. participativna izvedba v stilu ameriške mafije (Al Capone) je primerna za manjše do srednje velike skupine. Ta različica zahteva več sodelovanja s strani udeležencev, saj gre tu v osnovi za igranje vlog.

Takšen dogodek vzpodbuja razvoj timskega dela, skupno reševanje raznih zapletov pa zahteva od udeležencev kreativno razmišljanje in sposobnost učinkovite komunikacije na več nivojih.

Posebnost takšnega dogodka je, da se zabavajo in sodelujejo prav vsi - tudi tisti, ki se klasičnih teambuildingov sicer ne udeležujejo z veseljem.

Več o tem tukaj

PINK FLAMIGO

Ta dogodek lahko poteka en cel dan (od jutra do večera), lahko pa se razširi na dva ali tri dni. Po želji naročnika. Na detektivskem dogodku boste raziskovali, kateri od osumljencev (naših igralcev) je kriv za drzno tatvino rožnatega diamanta.

Takšna izvedba dogodka je res nekaj posebnega, saj se udeleženci v večdnevnem dogodku resnično povežejo in neizmerno zabavajo. Gre za izkušnjo, ki je zlepa ne boste pozabili.

NAJ SE NAJPOPULARNEJŠA ZABAVA TA HIP PRIČNE!

Pridružite se nam na večeru, polnem spletk, smeha in nepredvidljivih trenutkov, ki jih ne najdete nikjer drugje…

Detektivi, dobrodošli pri zabavnem odkrivanju morilcev in izginulih predmetov! Napeto do zadnjega diha!

 

Več o dogodku - tukaj

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK