Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Ob materinskem dnevu za špasne mame AKCIJA 2=1!

V žensko obarvanem mesecu marcu je žensko povezovanje postavljeno na prvo mesto. Če k temu pristavimo še kupico smeha in dobro komedijo, bo naša skupna misija uspela!

ŠPAS zato ob materinskem dnevu oziroma vikendu nudi kar 50 % POPUST ob spletnem nakupu dveh vstopnic za predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke 24.3. v KD Mengeš – plačate eno, prejmete dve!

Kdaj ste se nazadnje zares družili s svojo mamo?
Kdaj ste jo pocrkljali z besedami ‘mami, rad/a te imam’?
Kdaj ste materinski dan popolnoma posvetili samo mami?

KAKO DO 50 % POPUSTA OB NAKUPU DVEH VSTOPNIC?

Špas teater vam med 18.3. in 21.3.2024 ob spletnem nakupu dveh vstopnic za predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke, ki bo v Kulturnem domu Mengeš 24.3. ob 17.00, podarja 50 % POPUST na redno ceno vstopnic: eno vstopnico kupite, prejmete pa dve!

Za pridobitev popusta na spletni rezervaciji vpišete kodo: MAMI.
Število mest v akciji je omejeno in akcija velja do razprodaje mest oz do 21.3.2024 , zato le brž po vstopnice!
 

Predstava ŽENSKA: ljubezni izgube, obleke je preplet intimnih zgodb peterice žensk, ki iskreno in čustveno spregovorijo o vsem! O 'pravem času za', o poroki, ločitvi, prvem poljubu, simpatijah, pa do odnosa z mamo in tega, kako naenkrat postaneš babica. Ducat spominov sproži spomin na obleke, ki so jih ženske takrat nosile. Vse zgodbe vas učijo, kako se oblikuje prava ŽENSKA. Več o predstavi in odlični igralski zasedbi si preberite tukaj.

**************

NAGRADNA IGRA »ZATE, MAMI!«
Materinski dan je le enkrat leto, zato je pravi trenutek, da svojo mami osrečite s posebnim presenečenjem ⇒ Lahko pa osvojita tudi ZLATO VSTOPNICO 'ZATE, MAMI' 

Sodelujte s komentarji in posvetili mami, OSVOJITE ZLATO VSTOPNICO »ZATE, MAMI!«

V vikendu tik pred materinskim dnem uživajte večer kot poklon svoji mami - ob njej ali z mislimi nanjo. Na družbenih omrežjih facebook in Instagram zbiramo POSVETILA s pripisom »ZATE, MAMI!« Med vsemi prispelimi bomo izžrebali 2x  2 ZLATI VSTOPNICI za ogled predstave ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke 24.3. v

KD Mengeš za dve osebi, ki vključuje:
• kozarec penine pred predstavo
• ogled predstave s sedeži v 1. vrsti
• vrtnico za mami
• fotografiranje z zvezdami predstave

Splošni pogoji in navodila
Akcija 2=1 ob materinskem dnevu poteka od 18.3. do 21.3.2024 za izbrane predstave. Velja izključno za spletne nakupe vstopnic. Uporabniki prejmejo popust ob vpisu kode MAMI izključno ob spletnem nakupu vstopnic za predstave v akciji.

  • Število mest v akciji je omejeno in akcija velja do razprodaje mest oz najkasneje do 21.3.,
  • cena vstopnice v akciji, se obračuna na redno ceno vstopnic,
  • akcija MAMI se izključuje z morebitnimi drugimi popusti

• V igri za ZLATE VSTOPNICE 'ZATE MAMI' sodeluje: vsaka oseba, ki se odzove na akcijo in poziv Špas teatra v objavi na družbenih omrežjih facebook oz. instagram s komentarjem - posvetilom in voščilom svoji mami, ki je všečkal/a facebook in/ali Instagram stran Špas teatra, ki je označila/vpisala ime mame in napisala izbrano predstavo (VEČERJA BEDAKOV, ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke, JAMSKA ŽENSKA, JAMSKI ČLOVEK ali KAKO SE ZNEBITI BODOČEGA MOŽA). Vsi, ki  sodelujejo v akciji so vključeni v žreb.

ZLATE VSTOPNICE ŠPAS TEATRA SO EKSKLUZIVNE  
ZLATE vstopnice Špas teatra so ekskluzivne, neprenosljive in nezamenljive za gotovino ali druge vstopnice. Špas teater jih podari izžrebani osebi, ki komentira na poziv Špas teatra skladno z navodili v Splošnih pogojih in na družbenih omrežjih @spasteater (fb) oz @spas.teater (IG). Za posebne ugodnosti, ki jih poleg ogleda predstave vključujejo ZLATE vstopnice, posreduje Špas teater prejemnikom vstopnic informacije o času in lokaciji izvedbe v posebnem, zasebnem obvestilu.
Prijave se zbirajo od ponedeljka 18.3.2024 do četrtka 21.3.2024 do 14.00 ure, skladno z navodili v objavi na fb/Instagram oz. spletni strani Špas teatra oz v splošnih pogojih. Žrebanje bo 21.3.2024 ob 18.00 uri, Špas teater pa bo na svoji facebook strani @Spasteater oz Instagram strani @Spas.teater takoj, ko bo mogoče tudi javno objavil izžrebano nagrajenko ali nagrajenca ZLATIH vstopnic TER jih obvestil v zasebnem sporočilu.

Izžrebane osebe ZLATIH vstopnic se morajo s podatki (ime, priimek, naslov, kontaktni telefon in e-mail, davčna številka) oglasiti Špas teatru najkasneje do 21.3.2024 do 22:00 ure (po fb ali Instagram zasebnem sporočilu ali na e-naslov marketing@spasteater.si). Število prostih mest v dvorani je omejeno. Vstopnice lahko izkoristijo le izžrebane nagrajenke in koristijo njihove povabljene (mama, hči, prijateljica,…). V kolikor fb/Instagram nastavitve ne dopuščajo obveščanja, označevanja ipd. posameznikov na Špas teater fb/IG strani, Špas teater ne odgovarja, če nagrade prejemniku po tem roku ne bo več možno izročiti. Sodelujoči so dolžni sami preveriti rezultate žrebanja 21.3.2024 na facebook/Instagram strani Špas teatra.

Nagradna igra ZATE, MAMI

Hvala vsem, ki ste z vašimi številnimi komentarji sodelovali v naši akciji ob prihajajočem materinskem dnevu 'Z MAMI V GLEDALIŠČE'. Nagrajenki, ki prejmeta ZLATI VSTOPNICI za ogled predstave ŽENSKA; ljubezni, izgube, obleke, ki bo 24.3. v Kulturnem domu Mengeš ob 17.00, pa sta:

- Nataša Zore in mami Daniela
- Magdalena Omnia in mami Mira

ISKRENE ČESTITKE ob materinskem dnevu voščimo vsem mamam, babicam in superženskam!

Vaš Špas teater

*************

→ PELJITE MAMI V GLEDALIŠČE

PODARITA SI ČAS ZA VAJU! Oglejta si katero od predstav, ki jih igramo v vikendu ob materinskem dnevu, za vajin lep spomin in dobro zabavo

VEČERJA BEDAKOV je zabavna večerja, na katero ste vabljeni vsi! Pierre se namreč s prijatelji rad igra nenavadno igro – večerjo bedakov. Vsakdo izmed povabljenih ima misijo na večerjo pripeljati največjega bedaka. Tisti, ki bo predstavil najbolj spektakularnega, redek biser, bedaka svetovnega razreda, je zmagovalec! A v tem našem večeru se dogaja katastrofa za katastrofo, v nekaj minutah gre vse narobe, življenje se obrne na glavo, zgodi se najbolj nepričakovano in - smešno čez vse!

ŽENSKA: ljubezni izgube, obleke je preplet intimnih zgodb peterice žensk, ki iskreno in čustveno spregovorijo o vsem! O 'pravem času za', o poroki, ločitvi, prvem poljubu, simpatijah, pa do odnosa z mamo in tega, kako naenkrat postaneš babica. Ducat spominov sproži spomin na obleke, ki so jih ženske takrat nosile. Vse zgodbe vas učijo, kako se oblikuje prava ŽENSKA. Več o predstavi in odlični igralski zasedbi si preberite tukaj.

JAMSKI ČLOVEK je monokomedija v režiji Nataše Barbare Gračner in v izvedbi odličnega Uroša Fürsta. Premierno uprizorjena leta 2002, je zagotovo največja gledališka uspešnica za odrasle v Sloveniji. V gledališče že dve desetletji privablja nove in nove generacije gledalcev, ki jim vedno znova pokaže, da so odnosi med spoloma komedija, čeprav se nam največkrat ne zdijo prav nič smešni. Več…

JAMSKA ŽENSKA je monokomedija z Rebeko Dremelj, ki v uri in pol poda duhovit in prisrčen pogled na različnosti, napake in posebnosti tako moških kot žensk, skozi sodobno žensko perspektivo. Ta navdihujoča komedija pripoveduje zgodbo o dveh popolnoma različnih bitjih, ki obupano poskušata sobivati na enem majhnem planetu – in si deliti eno kopalnico.

KAKO SE ZNEBITI BODOČEGA MOŽA je zabavna komedija zmešnjav, ki navdušuje s hitrostjo dogajanja. Krmarjenje dveh prijateljic med trojico moških v stanovanju - z enim samim plemenitim ciljem najti pravega moža – je domiselno, predvsem pa zelo smešno. Kjer bi se situacija lahko zapletla, se tudi bo… K sreči pa človeška domišljija in ženska iznajdljivost ne poznata meja. Ura in pol čiste gledališke zabave!

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK