Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Postanite KRALJICE VEČERA v tednu ob Dnevu žena

Osvojite VIP DE LUXE VSTOPNICE za 4 x 4 prijateljice!

► ZNANE SO NAGRAJENKE; KRALJICE VEČERA OB DNEVU ŽENA - preveri ali si med nagrajenimi kraljicami - TUKAJ

***************************************************

PRIJATELJICE, POSTANITE KRALJICE OB DNEVU ŽENA
Tradicionalno, že 6. leto in še nikoli tako razkošno!

Si predstavljate, kako izgleda KRALJEVSKI ŽENSKI VEČER v gledališču? Fantastično!
Na prvem mestu je zagotovo vaša najboljša družba, pa ogled zabavne predstave, najboljši sedeži v dvorani, srečanje z zvezdami večera in še kakšna špasna pika na i, kot se za kraljice spodobi. V Špas teatru vam nudimo vse to in še več!

Letos se z našo akcijo že šesto leto zahvaljujemo vsem obiskovalkam Špas teatra in vabimo vse ženske, prijateljice, mame, hčere, tete, sestre, babice, sodelavke, kolegice, sosede, sošolke, zaupnice…

→ Sodelujte in imejte kraljevski ženski večer!
Ob prazniku žena se nasmejte v vaši najboljši družbi in osvojite VIP DELUXE VSTOPNICE!

Podelili bomo 4 nagradne pakete po 4 VIP vstopnice:

  • penina pred predstavo za vse 4
  • štirje sedeži v prvih vrstah
  • ogled predstave uspešnice
  • srečanje in fotografiranje z zvezdami večera

KAKO SODELUJETE?

→ Všečkajte Špas teater facebook stran: @Spasteater in/ali Instagram stran: @Spas.teater

♦ v času od petka, 24.2. do vključno nedelje, 5.3.2023 bo na družbenih omrežjih Špas teatra fb in IG potekala akcija 'Postanite kraljice ob dnevu žena'.  

V komentar aktualne objave označite/taggate oz vpišete še tri (3) prijateljice, ali pa sestro, mamo, sodelavko, sosedo, kolegico, teto, babico, sosedo… za katere želite, da skupaj postanete KRALJICE DNEVA ŽENA in predstavo, ki si jo želite ogledati.
… in že ste v igri za prestižne VIP DELUXE VSTOPNICE!

Podelili bomo po 4 vstopnice za termine predstav v Kulturnem domu Mengeš:

  • 8.3. KRIZA SREDNJIH LET, komedija ob 20.00 (1x 4 vstopnice)
  • 9.3. ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke, predstava za žensko dušo ob 20.00 (1x 4 vstopnice)
  • 10.3. NIKOLI NI PREPOZNO, komedija ob 20.00 (1x 4 vstopnice)
  • 11.3. VROČICA, glasbena komedija ob 20.00 (1x 4 vstopnice)

Izbor predstave se določi z žrebom. Izžrebane vstopnice ni mogoče menjati za druge vstopnice.

Če si želite ogledati predstave Špas teatra v mesecu marcu, lahko kupite vstopnice čim hitreje, tukaj
Če želite sodelovati v akciji KRALJICE OB DNEVU ŽENA, na fb sodelujte tukaj, na Instagramu sodelujete tukaj.
Dan žena naj bo tudi dan prijateljstva!

**********************************************
Špas teater bo zbiral prijave za facebook (fb)/Instagram (IG) akcijo 'KRALJICE OB DNEVU ŽENA' od petka 24.2. pa do vključno nedelje 5.3.2023 v fb/IG akcijah, tj. vabilih k sodelovanju pod sloganom 'POSTANITE KRALJICE OB DNEVU ŽENA'.

V akciji za VIP DELUX vstopnice Kraljice ob dnevu žena sodeluje: vsaka oseba, ki se na akcijo odzove s komentarjem, ki je všečkal/a facebook in/ali Instagram stran Špas teatra in v komentar vpisal/a imena treh (3) prijateljic. Če oseba, ki komentira želi povabiti prijateljice v žreb in se sama ne udeležiti predstave, jih označi štiri (4). V kolikor katera od prijateljic nima facebook strani, všeček zanjo ni obvezen, v komentar pa se navede njeno ime takole: #imepriimek. Vsi, ki  sodelujejo v akciji so v žrebanju za v komentarju navedeno želeno predstavo.

                           *** VIP DE LUXE VSTOPNICE ŠPAS TEATRA SO EKSKLUZIVNE***

*** VIP DE LUXE vstopnice Špas teatra so ekskluzivne, neprenosljive in nezamenljive za gotovino ali druge vstopnice. Špas teater jih podari izžrebanim prijateljicam (1, ki komentira + 3 prijateljice, označene v komentarju). Za posebne ugodnosti, ki jih poleg ogleda predstave vključujejo VIP DELUXE vstopnice, posreduje Špas teater prejemnikom vstopnic informacije o času in lokaciji izvedbe v posebnem obvestilu. Osebe, ki komentirajo, bodo v žrebu med prijavljenimi/sodelujočimi v posameznih objavah na facebook strani Špas teatra. Prijave se zbirajo od petka 24.2.2022 do nedelje 5.3.2022 do 17.00 ure, skladno z navodili, objavljenimi na fb/Instagram oz. spletni strani Špas teatra. Žrebanje bo v ponedeljek, 6.3.2022 ob 12.00 uri, Špas teater pa bo na svoji facebook strani @Spasteater in Instagram strani @Spas-teater takoj, ko bo mogoče tudi javno objavil izžrebane prejemnike vip vstopnic in jih obvestil v zasebnem sporočilu. Izžrebane osebe VIP DELUXE vstopnic se morajo s podatki (ime, priimek, naslov, kontaktni telefon in e-mail, davčna številka) oglasiti Špas teatru najkasneje do 7.3.2023, najkasneje do 14:00 ure (po fb ali Instagram zasebnem sporočilu ali na e-naslov pr@spasteater.si). Število prostih mest v dvorani je omejeno. V kolikor fb/Instagram nastavitve ne dopuščajo obveščanja, označevanja ipd. posameznikov na Špas teater fb/IG strani, Špas teater ne odgovarja, če nagrade prejemniku po tem roku ne bo več možno izročiti. Sodelujoči so dolžni sami preveriti rezultate žrebanja 7.3.2022 na facebook/Instagram strani Špas teatra.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK