Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Salve smeha zaradi večno samske Tine Gorenjak

V najbolj popularnem slovenskem gledališču Špas teater se je konec tedna razprodana dvorana spet tresla od smeha. Na odru se je slavnostno odvila plesna komedija Večno samska s Tino Gorenjak in Arnejem Ivkovičem. Po dolgem letu je predstava dočakala medijsko premiero, ki je prisotne navdušila, sami nasmejani obrazi so zapuščali dvorano.

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21. stoletja. Nekaj, pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj, pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. V Špas teatru pa so dokazali, da je samski stan lahko ena velika komedija. To in še več v novi komediji Večno samska dokazuje ena najbolj priljubljenih igralk, Tina Gorenjak, ki ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno. Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse - spletne zmenke, hitre zmenke, slepe zmenke in zmenke, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi. "Predstava nikakor ni namenjena samo ženskam ali samskim. Menim, da se bo v njej prepoznal vsak. Vsak od nas je kdaj bil samski. Žal se tudi veliko ljudi v zvezi počuti osamljene. In upam si trditi, da bodo v predstavi uživali tudi tisti v srečnih zvezah, saj bodo dobili »spodbudno dozo« pozitivnega in zabavnega pogleda na njihovo razmerje. V predstavi govorim neposredno in odkrito o svojih izkušnjah in vseh možnih »oslarijah«, ki sem jih počela v iskanju pravega partnerja. Želim si, da predstava podari veselje osamljenim srcem in morda tudi kakšno idejo o tem, kako in kam v iskanju "boljše polovice"," je povedala Tina, ki je tekst za predstavo napisala skupaj s Tanjo Kocman, pod režijo komedije pa se je podpisala odlična Tijana Zinajić. In ker je znano, da je prav ples v dvoje najlepša slika odnosa med partnerjema, je na odru z njo zasijal tudi zmagovalec šova Zvezde plešejo, plesni prvak in koreograf Arnej Ivkovič.

Direktorica Špas teatra Urška Alič je vesela, da 'muca maca' Tina Gorenjak spet sije na špasovem odru. "Tina je v Špas teatru že stara znanka, saj je z nami že od začetka. Zdaj je zavzela oder s komedijo Večno samska, v kateri se bodo zagotovo našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani, ... Nenazadnje je to tema, s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Komedijo Večno samska je ustvarila preverjena ekipa, ki ji zaupam in verjamem, da bo špasna uspešnica nasmejala vso Slovenijo, tako kot je danes nasmejala premierno občinstvo. Vesela sem, da bo Tina ponovno napolnila slovenske kraje s smehom," je povedala zadovoljna Urška Alič.

Tino Gorenjak in Arneja Ivkoviča so prišli podpreti tudi številni znani obrazi, ki so se nasmejali kot že dolgo ne - Matej Zemljič, Tomaž Kozlevčar, Lucija Ćirović, Daniel Malalan, Srđan Milovanović, Andrej Šifrer, David Sluga, Tomaž Vesel, Nina Gazibara, Nataša Pirc Musar in Aleš Musar, Gorka Berden, Samuel Lucas, Jan Bučar, Špela Močnik, Manja Stević, Tatjana Tutan in Dan Lenard, Iryna Osypenko, Luka Markus in številni drugi. "Tina je spet dokazala, da je fenomenalna in tudi, da samskost ni nič slabega, prej zelo zabavnega in noro smešnega. Da o plesnih točkah sploh ne govorim, kako so fenomenalne," je povedala nasmejana Lucija Ćirović, Jan Bučar pa dodal: "Mislim, da smo vsi, ki smo prišli danes gledati našo Tino in Arneja dobili še en dokaz, da je predstava vrhunska. Smeh zagotovljen, seksi glasbene točke in odlične koreografije, res vredno ogleda."

Prenos fotografij iz premire - foto Marko Ocepek

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK