Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Špasni advent – igralci obdarujejo!

ŠPASNI ADVENT – Darila, darila, darila!

Prijatelji Špas teatra, najlepša hvala za vaše sodelovanje v špasni akciji ŠPASNI ADVENT, v kateri smo vas skupaj z našimi igralci spraševali o naših predstavah, igralcih in režiserjih ter obdarovali. Božično kolo sreče se je zavrtelo in izžrebani so nagrajenci:

datum Podeljevalec darilo Nagrajenec/ka                                            (ime in priimek)
5.12. Tina Gorenjak 2x Špasna kartica  
      Urša Prajs - fb
      Alenka @alenkakelih71 - IG
7.12. Bojan Emeršič 2x Špasna kartica  
      Lidija Perko - fb
      David Jezeršek @davidjezersek - IG
9.12. Damir Leventić 2x Špasna kartica  
      Marianne Markt - fb
      Lea Rihter @learihter - IG
12.12. Ranko Babić 2x Špasna kartica  
      Emanuela Barać Baltić - fb
      Nina Kumer @ninakumer - IG
14.12. Arnej Ivkovič 2x Špasna kartica  
      Primož Gregorčič - fb
      Karin Jakopič @karinjakopic - IG
16.12. Aljoša Bagola 2x vstopnica Kako biti v redu  
      Jože Slapnik - fb
      Tanja Macedoni @tanja_macedoni - IG
19.12. M. Brajnik in D. Leventić 2x Špasna kartica  
      Andrej Komel - fb
      Maša Gabrič @masa.gabric - IG
21.12. Nik Škrlec 2x Špasna kartica  
      Nana Ambrož Hribar - fb
      Neža Fras @neza.fras - IG
23.12. Maja Martina Merljak 1 abonma  
      Maruša Mihelič - fb

JU-HU-HUUUUU veseli december je tu!
Z njim se začenja spet ŠPASNI ADVENT, s katerim vam v Špas teatru tradicionalno pričaramo praznično vzdušje in kot se za veseli december spodobi – obdarujemo s SMEHOM.

Na naših družbenih omrežjih facebook @spasteater in Instagram @spas.teater vam tudi letos naši igralke in igralci vse do božiča zastavljajo vprašanja, med pravilnimi odgovori pa bomo po božičnih praznikih izžrebali srečne prejemnike. Drago naše občinstvo, ČAS JE ZA ŠPAS, čas je za DARILA, DARILA, DARILA!  

Trikrat na teden, praviloma vsak torek, četrtek in nedeljo vas bodo igralci na družbenih omrežjih povprašali kakšno 'zelooo težko' vprašanje, vi boste sodelovali z odgovori in k ogledu naših komedij povabili še najbližje in prijatelje. Vsak teden bomo obdarili kar 6 nagrajencev!
 

► Kakšna so DARILA ŠPAS TEATRA?
Prejemnike daril bomo obdarovali s Špasno kartico, s prednaloženo vrednostjo 45 €, ki jo bodo nagrajenci lahko do unovčili za ogled priljubljenih komedij ŠPAS TEATRA in 1 abonma Špas teatra. V akcijo pa bomo vključili tudi darila iz našega darilnega programa, ki vam je na voljo za obdarovanje vaših najbližjih v trgovina.spasteater.si

Kdo vas bo 'spraševal' in obdaroval? Igralke, igralci, soustvarjalci v Špas teatru: Ranko Babić, Bojan Emeršič, Tina Gorenjak, Arnej Ivkovič, Damir Leventić, Maja Martina Merljak, Nik Škrlec in drugi…

Kako sodelujete? V komentarjih pod objavami na družbenih omrežjih facebook in Instagram, kjer bodo igralci zastavljali vprašanja povezana s Špas teatrom, sodelujete z odgovori na zastavljena vprašanja ter povabilom vaših najdražjih ali prijateljev.

Kdaj boste izvedeli ali ste izžrebani prav vi? Nagrajenke/ci bodo objavljeni na naši spletni strani spasteater.si, po božičnih praznikih, 27.12.2021.

Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in podporo Špas teatru ter sodelovanje.
Želimo vam ZDRAVO in NASMEJANO 2022.

 
Vaš Špas teater

*******************************************************************

Prevzem daril/nagrad
Udeleženci spletne akcije 'ŠPASNI ADVENT' v njej sodelujejo prostovoljno in so odgovorni sami spremljati potek spletne akcije ter preveriti seznam obdarovancev, ki ga organizator Špas teater objavi 27.12. ob 17.00. Prejemniki daril oz. nagrad morajo sami, najkasneje do 31.12.2021 Špas teatru na e-mail pr@spasteater.com posredovati e-mail s podatki, potrebnimi za prevzem nagrade (ime, priimek, e-naslov, telefonsko številko in obvezno tudi davčno številko). Špas teater bo najkasneje do 31.1.2022 nagrajencu z e-mailom posredoval elektronsko Špasno kartico oziroma povratno informacijo glede prevzema.
 
V kolikor se prejemnik na objavljeno obvestilo o prejeti nagradi ne odzove v roku, ni več upravičen do nje. Prav tako udeležencu ne pripadajo nobena denarna ali druga nadomestila.
 
 Splošna pravila in navodila.
 

HVALA! Z nakupom vstopnic podpirate kulturo, gledališče, igralce in druge soustvarjalce predstav.
Z nakupom vstopnic, novoletnih daril in ostalega darilnega programa omogočate tudi delovanje Špas teatra.
Najlepša hvala in – radi se imejte, pa veliko se smejte! Špas teater je z vami že 24 let.

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK