Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Superzabavna komedija z zvezdniško zasedbo!

Špas teater, najbolj popularno gledališče v Sloveniji, v novem letu nadaljuje letošnjo sezono z novo super zabavno komedijo Kako se znebiti bodočega moža z zvezdniško igralsko zasedbo, ki vam bo s hitrostjo zapletov in preobratov pričarala uro in pol čistega smeha.

Super zabavna komedija Kako se znebiti bodočega moža bo gledalce premierno nasmejala 2. februarja, v Špas teatru.

Igralska zasedba nove predstave Špas teatra Kako se znebiti bodočega moža: Mojca Fatur, Mojca Funkl, Miha Brajnik, Tadej  Pišek, Mario Ćulibrk

Po zelo uspešnem letu 2023, ko so v Špas teatru uprizorili 346 predstav in nasmejali skoraj 110.000 gledalcev, v februarju napovedujejo premiero super zabavne komedije Kako se znebiti bodočega moža v režiji Žige Flajnika, v kateri igrajo ljubljenci občinstva in mojstri komedije Mojca Funkl, Mojca Fatur, Miha Brajnik, Mario Ćulibrk in Tadej Pišek. »Z ekipo igralcev in ustvarjalcev nove komedije  vam zagotavljamo uro in pol čiste zabave, odlične komedije, kotički ustnic vam bodo kar naprej silili navzgor. V zabavnih prizorih, ki si sledijo hitreje od vagonov dirjajočega vlaka, se ljubezenske zgodbe iz minute v minuto zapletajo. Kjer bi lahko šlo kaj narobe, bo tudi šlo narobe! Kjer pa bi šle lahko zadeve s 'popolnim bodočim' vsaj malo v pravo smer, žal ne gredo. Smeh zagotovljen!« je povedal režiser nove komedije Žiga Flajnik.

Silvija ( Mojca Funkl), Ema (  Mojca Fatur)
snubci : Mario Ćulibrk, Miha Brajnik, Tadej Pišek

V zabavni komediji Kako se znebiti bodočega moža spremljamo zgodbo simpatične Silvije (Mojca Funkl), ki jo zapusti bivši. To pa kar boli. Zato se slednjič odloči za bolj lahkoten pristop k iskanju 'idealnega'. Poda se na ljubezensko avanturo iskanja bodočega moža in je pri tem prekleto uspešna. Še preveč! Kar trije bi lahko bili bodoči: učitelj Sebastijan (Mario Ćulibrk), biznismen Valter (Tadej Pišek) in najboljši mizar v mestu Edi (Miha Brajnik), vsi mojstri svoje obrti in vsi trdno odločeni, da se bodo poročili. Eden na balkonu, drugi v spalnici, tretji v sobi za goste ... A kako dolgo lahko ostanejo ločeni, kdaj bo prišlo do neizogibnega soočenja in koga bo na koncu s pomočjo prijateljice Eme (Mojca Fatur) izbrala Silvija? Nad zabavno komedijo je navdušena tudi producentka in direktorica Špas teatra Urška Alič: »Letošnjo sezono Špasa bodo očitno zaznamovale tiste 'prave' komedije. V Špas teatru namreč ustvarjamo, da ljudem polepšamo večere, jih odvrnemo od kakšnih skrbi, da se prepustijo čarobnemu  vzdušju teatra in se predvem sprostijo in nasmejijo.  Po uspehu odbite komedije Večerja bedakov sezono nadaljujemo s super zabavno komedijo Kako se znebiti bodočega moža, za katero sem prepričana, da bomo z igralsko zasedbo znanih komedijantov Slovence in Slovenke nasmejali do solz."

 

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK