Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

V 100 dneh s 150 komedijami okoli Slovenije!

Slovenija, prihajamo!
 
V 100 dneh bomo s 150 komedijami prepotovali Slovenijo!

Malo zato, ker letos praznujemo 25 let, malo zato, ker smo že 25 let najbolj priljubljeno in nasmejano gledališče, predvsem pa zato, ker vemo, da vsakemu od vas zapaše šilce smeha in pozitivnosti!  

Mediji so Špas teater pred leti proglasili za gledališče Slovenk in Slovencev, saj je naša smer vedno -  dobra gledališka zabava za vse ljudi! Naše občinstvo ste prijetno, raznoliko, vseh starosti in profilov in vsi imate radi dobro voljo. ZATO se zdaj za vas podajamo na pot okoli Slovenije.

Od Murske do Kopra, od Brežic do Jesenic, od Žalca do Bleda…  
→ Seznam krajev, kjer smo v januarju in februarju tukaj

ŠPAS BLIZU VAS!
100 dni • 150 predstav • najboljše komedije v vaši bližini!

Strnili smo najboljše komedije vseh zvrsti in krenili na pot. S ciljem, da pridemo igrat čim bliže in nasmejat čim več vas.
 
Vse komedije na enem mestu: POP, klasična, situacijska, stand-up, glasbena, hit komediji Jurija Zrneca, Murder Mystery zabavna večerja v stilu Jamesa Bonda oziroma Ala Capona…V Špasovem repertoarju najdete prav vse zvrsti in kar vam srce poželi!  
 
Preverite, kje se dogaja ŠPAS BLIZU VAS
→ Spored predstav, kjer je tudi nakup vstopnic tukaj 
→ Seznam vseh napovednih predstav tukaj


 
Z našo predpomladno akcijo v 100 dneh ŠPAS BLIZU VAS bomo vi, najboljše občinstvo, kulturni domovi širom po Sloveniji in Špas teater skupaj postavili še en gledališki rekord!
 
V sporedu že lahko najdete več kot polovico predstav vse tja do začetka marca, o lokacijah preostalih pa boste z vašimi predlogi na facebooku in Instagramu program sooblikovali tudi vi!
Spremljajte nas in sodelujte s predlogi za vaš kraj!

Sledite sončnim komedijam, da bomo skupaj nasmejani pričakali pomlad.
 
 
Dobrodošli v našem gledališču že 25 let! Ker… ŠPAS JE ZAKON!
#spaspraznuje25let    #spas je zakon

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK