Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Vročica poskrbela za smeh, petje in ples

V Špas teatru, najbolj popularnem gledališču v Sloveniji, ki letos praznuje 25 let, so novo sezono začeli v velikem slogu - s premiero nove show-komedije Vročica z zvezdniško zasedbo, ki jo sestavljajo Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran in Nina Ivanič.

Nina Ivanič, Irena Yebuah Tiran in Špela Grošelj so požele val navdušenja na premieri Vročice.
Foto: Špas teater

Veliko praznovanje Špasovih 25 let je s slavnostno premiero začela vroča show komedija Vročica, ki je poskrbela za sproščeno glasbeno plesno zabavo. Pevka Špela Grošelj, igralka Nina Ivanič in operna pevka Irena Yebuah Tiran so v zabavnih vlogah treh energičnih voditeljic gostile večerno radijsko pogovorno oddajo Vročica in za posebno priložnost izvedle "veliki radijski pok" z veliko glasbenih uspešnic, plesa in smeha. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju. Show komedijo Vročica je režirala večkrat nagrajena hrvaška režiserka Nina Kleflin, ki se je podpisala tudi že pod režijo Špasovih uspešnic Menopavza in Seks nasveti od A do Ž, za glasbene aranžmaje je poskrbel Rudolf Gas, za koreografijo Anja Robida, za sceno in kostume pa Žiga Flajnik.

Ekipa ustvarjalcev show komedije Vročica: glsbeni producent Rudolg Gas, režiserka Nina Kleflin, koreografinja Anja Robida, direktorica Špas teatra Urša Alič, scenograf in kostumograf Žiga Flajnik in igralke Špela Grošelj, Nina Ivanič in Irena Yebuah Tiran.
Foto: Špas teater

Nad novo predstavo Špas teatra je navdušena tudi producentka in direktorica mengeškega gledališča Urša Alič. "Ko me je režiserka Nina Kleflin vprašala, zakaj sem se odločila za ta koncept predstave, je bil moj odgovor zelo preprost: ponuditi občinstvu zabavo s smehom, glasbo, plesom ... nič drugega, samo zabava, ki jo vsi zelo potrebujemo po obdobju korone. Ekipa Vročice je navdušila gledalce, ki uživajo od začetka do konca, zdaj pa se show komedija odpravlja po Sloveniji, saj želimo nasmejati čim več ljudi in jim polepšati večere polne smeha, plesa in glasbenih uspešnic," je na premieri povedala zadovoljna špasna direktorica Urša Alič.

Znani Slovenci in Slovenke so na premieri Vročice uživali od začetka do konca.
Foto: Špas teater

V navihani komediji so se ob ženskih pogovorih zabavali, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic tudi številni znani obrazi: Petra Kerčmar, Jasna Kuljaj, Neisha, Špela Močnik, Jan Bučar, Uroš Smolej, Eva Hren, Katarina Habe, Leticia Slapnik Yebuah, Tomaž Kozlevčar, Damjan Murko, David Sluga, Damjana Golavšek, Jerca Legan Cvikl, Iryna Osypenko, Sašo Mali in drugi. "Vročica je res vroča, dinamična, polna izjemnih pevskih in igralskih vložkov. Ura in pol mine kot bi trenil. Prav noge so me zasrbele, da bi vstala in ob nastopih deklet, ki so res carice v vseh pogledih, zaplesala. Že dolgo se nisem tako zabavala," je povedala voditeljica Petra Kerčmar, glasbenica Neisha pa dodala: "Jaz sem se prišla zabavat in sem tudi se. Vse tri igralke so odlične, tudi pevsko jim je uspelo, saj so nekatere pesmi v predstavi tudi vokalno zahtevne. Popolna predstava za ženski večer s prijateljicami."

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK