Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

UJMA JE MOČNO PRIZADELA KULTURNI DOM MENGEŠ

Z NAKUPOM VSTOPNIC IN ABONMAJEV ZDAJ BOSTE POMAGALI ZAGOTOVITI OBNOVO IN PRAVOČASNO ODPRTJE POPLAVLJENEGA KULTURNEGA DOMA MENGEŠ.

Tako kot mnogim, je tudi nam v Špas teatru pretekli vikend, v le nekaj urah, ujma uničila večino stvari. Kar imamo in kar smo hranili v pododrju Kulturnega doma Mengeš od začetkov našega ustvarjanja pred 25 leti, tj. kostumi, scene, rekviziti, dokumenti, materiali, spomini… glavnina je povsem uničena!🥺
 
Čez slab mesec se gledališče ponovno odpre in POTREBUJEMO čim več sredstev za obnovo in nadomestilo uničenih predmetov.  Vse ljubitelje gledališča zato srčno POZIVAMO, da nam pomagate (p)odpreti naše gledališče tako, da pohitite in že v avgustu kupite vstopnice, darilne vstopnice, Špasne kartice ali abonmaje za jesenske predstave in nam na ta način pomagate pravočasno izpeljati zahtevno obnovo.  

► Nakup darilne vstopnice ... več tukaj

► Nakup Špasne kartice ... več tukaj

► Nakup abonmaja 23/24 ... več tukaj

► Vse nakupe lahko opravite po spletu, na www.spasteater.si ali na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrol... 

Hvala vsem in vsakemu posebej.
 
Obenem iskreno sočustvujemo z vsemi prizadetimi ljudmi, družinami, gospodinjstvi in podjetji, ki ste v tej grozljivi nevihti in poplavah izgubili del svoje imovine in predmetov čustvene vrednosti. Naj kot skupnost spet stopimo  skupaj in si ob tej težki preizkušnji ponovno pomagamo po najboljših močeh. 
 
SREČNO vsem in hvala za delitev poziva naprej.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK