Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Zaključujemo jubilejno sezono in vam želimo prijetne poletne dni…

Drago NAJBOLJŠE občinstvo Špas teatra,

Zelo uspešno gledališko sezono 2017/18 smo v juniju zaključili z dobrodelno predstavo PISMO ROSNO! na košarkarskem kampu Gorana Dragića, zdaj pa se odpravljamo na počitnice.

Najlepša hvala za vse vaše obiske, nasmehe, aplavze in všečke, ki ste nam jih letos podarili.
Hvala vam za preko 200.000 obiskov naših predstav in več kot 30.000 prijateljstev na družabnih omrežjih! Zares ste najboljše občinstvo!

Letošnja sezona je bila fantastična! V znamenju jubileja, 20. rojstnega dne, raznolika, noro zabavna in predvsem – razprodana. Strnemo jo lahko v nekaj vrhuncev, ki jih lahko vidite tudi v facebook galeriji slik:

  •  Po 20 letih smo vam zaigrali našo prvo (in našo najbolj noro) komedijo – Dan norosti.
  •  V oktobru smo kar 20 dni (za naših 20 let) podarjali občinstvu #neprecenljive dogodivščine, povezane z našim gledališčem.
  •  oktobra smo praznovali 20 LET ŠPAS TEATRA (točno po 20 letih).
  •  Novembra smo premierno na oder postavili Dekliščino, največji hit sezone, ki je imel samo od novembra kar 75 ponovitev!
  •  V februarju ste doživeli Las Vegas kar v Špas teatru – z Rok’n’bandom smo vam za valentinovo pričarali romantični rok’nroll koncert
  •  Z Rankom Babićem smo odšli na turnejo ob praznovanju 350 ponovitve komedije Moška copata, ki si jo je ogledalo preko 115.000 obiskovalcev.
  •  Z Denisom Avdićem, Marsom in Venero smo odšli v aprilu na poslovilno turnejo, saj prihaja že to jesen na naše odre drugi del svetovne uspešnice!
  •  Tradicionalno nas je s koncertom v KD Mengeš razveselila vrhunska Nina Pušlar
  •  V tej sezoni smo praznovali nore dekliščine, pa ‘black Friday’, božič, kulturni dan, valentinovo, dan žena, dan mučenikov in seveda nismo pozabili razveseliti mamic. Uprizarjali smo tudi sexy zabave za dame “taprave” in se vneto pripravili na novo sezono, ko vam zaigramo Menopavzo, eno največjih svetovnih gledališko-glasbenih uspešnic in avanturistični muzikal Madagascar.
  •  V maju smo se z igralci novega muzikla Madagascar in sedmo silo srečali kar v ljubljanskem ZOO – bilo je prav kosmato zabavno!
  •  Spomladi smo skupaj z vami izbirali ime naše nove mono-komedije z Borisom Kobalom, ki smo jo prvič uprizorili v aprilu, premierno pa v juniju.
  •  Imeli pa smo tudi nekaj oblačnih dni … v decembru ste je od nas poslovil Jernej Šugman, gledališki velikan in prijatelj in v januarju še naš dragi Boštjan Petrle, nepogrešljivi tehnični mojster.

Nadvse smo veseli uspešne, pravkar končane sezone in se že nadvse veselimo nove, ki bo »stress free«! V njej se nam bo na veliko smejalo! Vljudno vabljeni k vpisu »stress free« abonmaja 2018/19.

V času poletnih počitnic bo blagajna Špas teatra zaprta, vstopnice za jesenske predstave pa so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventim.si in na naši spletni strani spasteater.si.

Želimo vam prijetne in čim bolj nasmejane poletne dni.

Vaš Špas teater

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK