Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Andelka plakatek

ANĐELKA: Šta me opet snađe

Anđelko smo Slovenci vzljubili v odlični srbski nanizanki Andrija in Anđelka, v kateri je zabaven 'glas' vseh žensk v partnerski zvezi.

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Anđelka Stević Žugić

Vsebina

"Šta me opet snađe" je nova monokomedija igralke Anđelke Stević Žugić, ki govori o večno aktualni temi ločitve.

Anđelko smo Slovenci vzljubili v odlični srbski nanizanki Andrija in Anđelka, v kateri je zabaven 'glas' vseh žensk v partnerski zvezi.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević se v svojih poznih tridesetih podaja na neustavljivo vožnjo skozi čustveni kaos, v katerega je padla po ločitvi. Njen zakon se je končal kot slab film, čeprav je pričakovala romantično komedijo, življenje pa se ji je nenadoma spremenilo v en sam boj za obstanek. Konkurenca je huda, okolje brutalno, a Joka je neustrašna v vsaki nori odločitvi ali tragikomični situaciji!

In medtem, ko si v tej popolni neusklajenosti prizadeva ustvariti »novo življenje« in »novo sebe«, jo spremlja elitna podpora ženskih prijateljic, ki ji je vedno pripravljen dodatno zakomplicirati življenje s svojimi nasveti: najboljši prijateljici Cica in Mica, babica in mama, ob tem pa še nepogrešljivi astrologinja in psihologinja. Standardna obrambna formacija vsake ženske in njenih vrtincev v glavi.

Vse like igra Anđelka, odlična komedijantka, ki v svojem prepoznavnem, neustavljivem in divje smešnem slogu vnaša dozo absolutne pristnosti in poguma. Istočasno sproža salve smeha in odpira resnična vprašanja o življenju po ločitvi.
 
Ta predstava ni za ljudi s slabim srcem, močnimi predsodki in nepogrešljivimi stališči!
Ta predstava je za hrabre duše, ki so se pripravljene nasmejati izzivom in reči: "Kaj se mi to SPET dogaja? No, vse najboljše, seveda!
 
Avtorsko-produkcijska ekipa je preverjena ekipa izjemnih profesionalcev.

Predstava bo izvedena v srbskem jeziku.

 

Galerija

  • Andelka fotka spletna

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Nebojša Romčević

Režija: Petar Jovanović

Glasba: Aleksandar Saša Lokner

Ostale informacije

Soorganizator: Music time, Zagreb

Cene vstopnic


predprodaja 1: od 29.3. do 30.4.: 29 € in 31 €
predprodaja 2: od 1.5. do 27.5.;   33 € in 35 €
redna cena vstopnic, velja 28.5.:  39 € in 41 €

Koraki do nakupa paketne prodaje vstopnic- tukaj

 


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK