Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Donazga 1 1

Bil je škrjanec

Vesna Pernarčič-Žunić bo v vlogi igralke tokrat prvič prestopila prag Špas teatra. Gregor Čušin je sodeloval že pri prvi uprizoritvi Špas teatra, komediji Dan norosti. V kriminalki Mišolovka in komediji Funny Money pa se je izvrstno odrezal Matjaž Tribušon.

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Vesna Pernarčič Gregor Čušin Matjaž Tribušon Boris Kobal

Vsebina

Ste se kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo z Romeom in Julijo, če ne bi tistega usodnega večera umrla… Bi tudi onadva tudi po tridesetih letih še vedno tako zaljubljena kot takrat, ali pa se bi soočala z istimi težavami, kot vsak zakonski par?

Bil je škrjanec je izvrstna komedija za 3 igralce. Klasična romanca med Romeom in Julijo nekoliko drugače, morda podobna običajnemu zakonskemu paru? Vsekakor je to zopet priložnost za uspešno in zabavno komedijo.

Galerija

  • Fmpgtmp hz72e9 700x500
  • Fmpgtmp kalz4n 400x500
  • Fmpgtmp wino3n 700x500
  • Fmpgtmp xukkpo 700x500

Ustvarjalci predstave

Tekst: Ephraim Kishon
Kostumi: Alan Hranitelj
Scena: Irena Pivka
Prevod: Andrej Rozman Roza

Ostale informacije

Prva ponovitev: april 2006, v KD Mengeš
Število ponovitev: 71
Število obiskovalcev: 23.776
Trajanje predstave: 1 uro in 50 minut (z odmorom)
Nagrade: Vesna Pernarčič – Žunić je na Dnevih komedije prejela laskavo nagrado Komedijantka leta 2007 za igro v predstavi Bil je škrjanec.


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK