Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Dn16 0193 spasteater web naslovke bmr

Boris, Milena, Radko

Komedija za gledališke sladokusce: Creme de la creme gledaliških odrov 

Polnokrvnost zrelih let ali – v troje je lahko še lepše!

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

BORIS CAVAZZA, MILENA ZUPANČIČ, RADKO POLIČ – RAC, ALOJZ SVETE

Vsebina

Komedija za gledališke sladokusce: Creme de la creme gledaliških odrov 

Polnokrvnost zrelih let ali – v troje je lahko še lepše!

Le kaj je lahko skupnega upokojenemu kapetanu dolge plovbe, igralki in novinarju? Nora ljubezen v zrelih letih seveda! In kaj se lahko zgodi, ko taisti kapetan dolge plovbe Boris brez predsodkov in zadržkov narabuta ženo Mileno že rahlo ‘prezeblem’ maminem sinku Radku in jo osvoji z mogočno moško taktiko … ob prvem snidenju ji strastno in preprosto reče samo – o, baba!? Ko pa glas o romantičnem zapletu seže do Radkove mame (Alojz Svete), klene, stare gospe eksplozivnega temperamenta, je vzdušje na odru napeto kot v najboljši kriminalki. Mama sinka že ne bo spustila iz rok brez ‘poštenega’ dvoboja, pa če se na glas smeji vsa dvorana!

Ljubezenski trikotnik med Borisom Cavazzo, Mileno Zupančič in Radkom Poličem je precej nenavaden. Prepletajo svoje življenjske izkušnje in se hkrati s svetlobno hitrostjo srečujejo, odljubijo, zaljubijo, dajejo dol, vzdihujejo, se smejejo in – pridejo tudi na idejo o življenju v troje. No ja, za Mileno je to kaj zabavna misel in zelo možna, zanju pa…malo manj. Zagoreli kapetan pač ne bo delil postelje z modelom, ki se oblači v XXXXL oblačila, ki so iz mode že nekaj desetletij. Poleg tega si je nakopal še zgroženost tektonskih razsežnosti s strani pokroviteljske Radkove mame.

V razburljivih in sočnih medsebojnih dialogih se trojica v kratkem času dotakne vseh najpomembnejših vprašanj ustaljenih zakonskih parov – vprašanju strasti, prešuštev, čustvenega ping-ponga, nenadejano prebujenega ognja ljubezni in še kako živahne intime zrelih odraslih. Zakaj bi bilo to sploh žalostno, ko pa je tak zabavni trojček lahko čista komedija, ko bi lahko vendar vsi trije složno živeli pod isto streho, se imeli radi, družili, jadrali in – ko bi pač prišel čas za tisto, izginili to v miru početi … v sosednjo sobo.

Skratka, težav ni (razen Radkove mame) – so samo praktične rešitve! Izkušnje brez meja, večna tema in odkrita formula za odličen zakon – komedija, ki vam bo dala misliti drugače! Pozitivno seveda.

Premiera: Januar 2017

Galerija

  • Dan norosti komedija 800x500
  • Dan norosti kuntner ivanic 800x500
  • Dan norosti norci 800x500
  • Dan norosti predstava 800x500
  • Dan norosti predstava ekipa 800x500

Ustvarjalci predstave

Avtor: DUŠAN JOVANOVIĆ

Režija: DUŠAN JOVANOVIČ

Scenografija: META HOČEVAR

Premiera: 26. oktober 2017

Trajanje: 1 ura 25 min, brez odmora.

Primerno tudi za otroke starejše od 12 leta.

Ostale informacije


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK