Madagascar

Prihaja  pustolovski muzikal Madagascar, ki bo v živo in v slovenskem jeziku navdušil vse ljubitelje glasbe, plesa in gledališča.

Prihajajoče predstave

Igralci

Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simčič, Lea Bartha, Blaž Vrbič, Nejc Lisjak, Danaja Koren, Srđan Milovanović in drugi

Vsebina

PRIHAJA… MADAGASCAR!

Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Na naše odre prihaja  pustolovski muzikal Madagascar, ki bo v živo in v slovenskem jeziku navdušil vse ljubitelje glasbe, plesa in gledališča.

 Po izjemnem uspehu Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila mlade in mlade po srcu po vsem svetu, ta veliki spektakel že to jesen v obliki muzikala v živo prihaja tudi na naše odre. Licenčni projekt, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem po velikem uspehu z muzikalom Moje pesmi, moje sanje pripravlja v koprodukciji s Špas teatrom, bo premierno uprizoritev doživel 29. septembra na odru Špas teatra v Mengšu.

V New Yorškem mestnem živalskem vrtu je završalo! Živali so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini nasproti, ki pa se konča z divjo zabavo na plaži Madagascarja. Žirafa, nilski konj, zebra, lemurji, pingvini ter lev, si bodo privoščili največjo pustolovščino doslej. V njihove like se bodo v tem pustolovskem muzikalu med drugimi vživeli znani pevci in igralci Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar,  Nejc Simšič, Blaž Vrbič, Lea Bartha, Nejc Lisjak, Danaja Koren in številni drugi.

Izjemen prevod besedil je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da bodo obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila kot so v pesmi z naslovom »I like to move it, move it«, odslej z veseljem prepevali v slovenskem jeziku.

Glasba, napisana v pop stilu, nas bo »žgečkala« po podplatih, skupaj z odlično koreografijo Mojce Horvat. Režijo bo vodila režiserka Eva Hribernik, za vrhunsko glasbeno izvedbo pa bo skrbel glasbeni oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak. Za izpiljenost vokalov bo poskrbela Eva Černe.

V muzikalu Madagascar boste lahko zaplesali in zapeli tudi gledalci, oziroma z drugimi besedami – prav vsi v gledališču bomo “muvali” skupaj! 🙂

Se vidimo na premieri! 😉

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe) – www.mtishows.eu.

Za največje pustolovce smo pripravili posebne ugodnosti:

 PUSTOLOVSKI PAKET v MENGŠU – prihranek kar 27€ – plačaš 4, dobiš 5 (4 + 1 vstopnice v drugem prostoru, 27 € x 4 +1 = 108 €/5 vstopnic, ena vstopnica 21,60 €). Paket je na voljo na blagajni v KD Mengeš in prodajna mesta Eventim),

 PUSTOLOVSKI PAKET po SLOVENIJI – prihranek kar 25€ – plačaš 4, dobiš 5 (4 + 1 vstopnice v drugem prostoru, 25 € x 4 +1 = 100 €/5 vstopnic, ena vstopnica 20 €). Paket je na voljo na blagajnah v kulturnih domovih po Sloveniji in na prodajnih mesta Eventima. Velja za predstave v organizaciji NAGP d.o.o. in Špas teatra),

 

Fotografije

Ustvarjalci predstave

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe)

Avtor knjige: Kevin Del Aguila

Avtorja glasbe in besedil: George Norigea in Joel Someillan

Režija: Eva Hribernik

Koreografija: Mojca Horvat

Prevod: Janez Usenik

Ostale informacije

Premiera: 29. september 2018

Primerno tudi za otroke.

SPLETNA PRODAJA VSTOPNICVSE O PRODAJI VSTOPNIC