Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Terasa 400x560 plakatek

Mala terasa

Koncertna komedija

»zabava in smeh, glasba in ples«

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Berden
Gorka Berden
Boto
Eva Boto
Jamnik
Jaša Jamnik

Vsebina

Zakaj ne bi preživeli prijetnega večera ob komediji in odličnemu koncertu, ob tem pa ob prijetni glasbi nekaj malega prigriznili, spili kozarček penine, limonado, gin tonik, ali kaj po vaši želji? Privoščite si dva dogodka v enem – kratko komedijo in še koncert odlične Eve Boto s Tomi Purić  bandom. Če vas bo prijelo, pa lahko tudi zaplešete! Naj se 'greva malo ven' spremeni v najboljši možen večer. 
 
Takšnih večerov je premalo! Na željo občinstva so na odru zaživele humorne knjižne uspešnice dolgoletnega pisca nedeljskih humornih blogov, Kamenka Kesarja, ki je Slovence navdušil s knjigami Mene ne bo noben jebo, Žena ima vedno prav in Če bi moški vedeli. Za njegove knjige velja, da se berejo glasno - bralce namreč spravljajo v salve smeha, zato bo predstava nedvomno poskrbela za zvrhan koš dobre volje.

Igralca, izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik, sta skočila v čevljev zaljubljenih zakoncev in nas s svojo prepričljivo igro ter neprekosljivo smešnimi dialogi, osnovanimi na Kesarjevih knjižnih uspešnicah in resničnih peripetijah, popeljeta v sicer najbolj vsakdanje, a tudi najbolj zamolčane situacije med moškimi in ženskami. Pozor, tokrat skozi oči moškega! 

Predstava navdušuje z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki smo jih vsi doživeli, a si o njih ne drznemo glasno govoriti. Gorka in Jaša sta ob prebranem scenariju v en glas vzkliknila: "Vrhunskooooo!" In prav takšna tudi predstava je. Z njunim talentom še dodatno nepozabna.

Na koncu predstave boste prepričani, da ne gre drugače, kot da ima žena vedno prav. Da bosta sprostitev in vzdušje res popolna, bo z glasbenimi vložki poskrbel Tomi Purič band z Evo Boto. Obeta sem vam čudovit, dva v enem, večer!

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Kamenko Kesar
Režija: Jaša Jamnik
Band: Eva Boto, Tomi Purić, , Janez Skaza, Aleš Ogrin
Kostumografija in scenografija: Žiga Flajnik

Premiera: junij 2021

 

 

 

Ostale informacije

Uradni list št. 120,z dne 22.7.2021 odlok 2564 organizatorjem prireditev nalaga, da ob vstopu na prizorišča pregledujemo digitalna PCT potrdila, odlok velja od 23.7.2021 do preklica. Obiskovalce prosimo, da pred vstopom pripravite digitalna potrdila. V kolikor na vhodu na prizorišče nimate potrdila ali izpolnjenega pogoja PCT, vas moramo kot organizator prireditve zavrniti. Za nastalo situacijo ne prevzemamo odgovornosti. Kupnine ne vračamo.

Hvala za razumevanje!

 

 

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice 25 €

POSEBNOST: NEBO Show Restaurant Ljubljana - cene vstopnic:

  • mize št. 1 - 12 VIP cena 62 €*
  • mize št. 13 - 20 LOUNGE cena  58 €*
  • mize št. 21 - 27 VISOKA MIZA cena 26 €*

* V ceno je vključeno:

VIP in LOUNGE: večerja 3 hodni meni in predstava, pijača NI vključena v ceno - meni, tukaj
VISOKE MIZE: konzumacija za pijačo in predstava, hrana NI vključena v ceno
Razporeditev miz si oglejte tukaj

 

 

 Popustov do nadaljnega ne priznavamo.

 

Cenik vstopnic velja od 1.9.2021


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK