Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Terasa 400x560 plakatek

Mala terasa

Koncertna komedija

»zabava in smeh, glasba in ples«

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Gorka berden
Gorka Berden
Eva boto
Eva Boto
Jasa jamnik
Jaša Jamnik

Vsebina

Privoščite si dva dogodka v enem – kratko komedijo in še koncert odlične Eve Boto s Tomi Purić bandom. Naj se 'greva malo ven' spremeni v najboljši možen večer. 
 
Takšnih večerov je premalo! Na željo občinstva so na odru zaživele humorne knjižne uspešnice dolgoletnega pisca nedeljskih humornih blogov, Kamenka Kesarja, ki je Slovence navdušil s knjigami Mene ne bo noben jebo, Žena ima vedno prav in Če bi moški vedeli. Za njegove knjige velja, da se berejo glasno - bralce namreč spravljajo v salve smeha, zato bo predstava nedvomno poskrbela za zvrhan koš dobre volje.

Igralca, izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik, sta skočila v čevljev zaljubljenih zakoncev in nas s svojo prepričljivo igro ter neprekosljivo smešnimi dialogi, osnovanimi na Kesarjevih knjižnih uspešnicah in resničnih peripetijah, popeljeta v sicer najbolj vsakdanje, a tudi najbolj zamolčane situacije med moškimi in ženskami. Pozor, tokrat skozi oči moškega! 

Predstava navdušuje z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki smo jih vsi doživeli, a si o njih ne drznemo glasno govoriti. Gorka in Jaša sta ob prebranem scenariju v en glas vzkliknila: "Vrhunskooooo!" In prav takšna tudi predstava je. Z njunim talentom še dodatno nepozabna.

Na koncu predstave boste prepričani, da ne gre drugače, kot da ima žena vedno prav. Da bosta sprostitev in vzdušje res popolna, bo z glasbenimi vložki poskrbel Tomi Purič band z Evo Boto. Obeta sem vam čudovit, dva v enem, večer!

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Kamenko Kesar
Režija: Jaša Jamnik
Band: Eva Boto, Tomi Purić, , Janez Skaza, Aleš Ogrin
Kostumografija in scenografija: Žiga Flajnik

Premiera: junij 2021

 

 

 

Ostale informacije

 

 

 

 

 

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice od 21 € do 23 €

Popustov do nadaljnega ne priznavamo.

 

 

Cenik vstopnic velja od 1.9.2021

 

 


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK