Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
6

Profesor Kuzman mlajši

Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Uroš Kuzman

Vsebina

Ste pripravljeni na najzabavnejše šale na temo šole? Uroš Kuzman nas v monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike in edini doktor, ki je v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem pošteno popekel Jana Plestenjaka in tudi samega predsednika Boruta Pahorja, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ - smeha.

Ustvarjalci predstave

Avtor: Uroš Kuzman in Perica Jerković

Režija: Perica Jerković

Scenografija: Aleš Potočnik

Glasba: Ambrož Kvartič

Avtorski projekt Uroša Kuzmana in Perice Jerkovića v sodelovanju s SiTi Teatrom BTC.

traja: 1 ura 30 min - brez odmora

Ostale informacije

Uradni list št. 120,z dne 22.7.2021 odlok 2564 organizatorjem prireditev nalaga, da ob vstopu na prizorišča pregledujemo digitalna PCT potrdila, odlok velja od 23.7.2021 do preklica. Obiskovalce prosimo, da pred vstopom pripravite digitalna potrdila. V kolikor na vhodu na prizorišče nimate potrdila ali izpolnjenega pogoja PCT, vas moramo kot organizator prireditve zavrniti. Za nastalo situacijo ne prevzemamo odgovornosti. Kupnine ne vračamo.

Hvala za razumevanje!

Cene vstopnic

Redne cene vstopnic:

Kulturni dom Mengeš: 16 € - 18 €

Ob plačilu vstopnic za Špasno poletje s plačilnimi karticami NLB Mastercard vam NLB podarja 20 % popust, ki ga uveljavite v spletni prodaji https://spasteater.kupikarto.si/ . Popusta ni možno uvljavljati preko sistema Eventim in Moje karte. Popust velja od 22.6. do 7.9.2021.

 Drugih popustov do nadaljnega ne priznavamo.

 


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK