Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Samska stand up plakatek

Večno samska - stand up

posebna izvedba – stand up

Čeprav včasih za zjokat, je samski stan ena velika komedija!

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Tina
Tina Gorenjak

Vsebina

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21.stoletja. Nekaj pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. AMPAK … dokazali vam bomo, da je samski stan lahko ena velika komedija.

In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno! Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi.

V njej se boste našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani. Nenazadnje je to tema s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Tema, ki nas vse malo plaši, hkrati pa se dotika vsakogar izmed nas. Ko se nas ne dotika nihče drug. :)
 
Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let!
Čeprav v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha seveda!


POSEBNA IZVEDBA – STAND UP: predstava ne vsebuje plesnih vložkov in ni odigrana na scenografiji predstave Večno samska.

 

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Tina Gorenjak in Tanja Kocman

Režija: Tijana Zinajić

Kostumografija: Mateja Benedetti

Scenografija: Žiga Flajnik

Glasbena oprema in aranžmaji: Rudolf Gas

Oblikovanje luči: Zoran Najdenov

Premiera:  2021

Ostale informacije

 

Uradni list št. 120,z dne 22.7.2021 odlok 2564 organizatorjem prireditev nalaga, da ob vstopu na prizorišča pregledujemo digitalna PCT potrdila, odlok velja od 23.7.2021 do preklica. Obiskovalce prosimo, da pred vstopom pripravite digitalna potrdila. V kolikor na vhodu na prizorišče nimate potrdila ali izpolnjenega pogoja PCT, vas moramo kot organizator prireditve zavrniti. Za nastalo situacijo ne prevzemamo odgovornosti. Kupnine ne vračamo.

Hvala za razumevanje!

Cene vstopnic

Špasno poletje: cena vstopnice 19 €
 

Ob plačilu vstopnic za Špasno poletje s plačilnimi karticami NLB Mastercard vam NLB podarja 20 % popust, ki ga uveljavite v spletni prodaji https://spasteater.kupikarto.si/ . Popusta ni možno uvljavljati preko sistema Eventim in Moje karte. Popust velja od 22.6. do 7.9.2021.

 Drugih popustov do nadaljnega ne priznavamo.

Cenik vstopnic velja od 1.6.2021


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK