Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Spas zdrava pamet

Zdrava pamet

Nora možganska monokomedija

Pred in po predstavi lahko preizkusite svoje možganske krivulje na spremljujoči interaktivni razstavi, ki je postavljena v preddverju dvorane.

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Nik skrlec
Nik Škrlec

Vsebina

Zdrava pamet je najbolj nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo.

Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! S predstavo potuje tudi posebna interaktivna razstava za vse obiskovalce, zaradi katere boste svoje možgane videli v novi luči. Ta bo na ogled pred in po predstavi, med predstavo pa bo Nik poskrbel, da boste s smejalnimi mišicami možgane popolnoma prevetrili."

 

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Nik Škrlec

Ostale informacije

Premiera: november 2022

 

 

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice od 19 € do 21 €

Predprodajna cena: 2 € ceneje do 14 dni pred terminom za določene kraje.V sistemu Eventim predprodajnih ceni ni. Samo za fizične osebe.

Popustov do nadaljnega ne priznavamo.

Cenik vstopnic velja od 1.10.2023  več tukaj.

 


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK