Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Gašper Konec

Moja glasbena pot se je začela zgodaj, pri petih letih sem se začel učiti klavir, pri sedmih pa sem začel obiskovati glasbeno šolo Franca šturma v Ljubljani. Pri trinajstih sem se učil pri prof. Milevi Šima, kjer sem se seznanil z jazzom. Od nekdaj me zanima improvizacija, tako klavirska kot orgelska. Name je pomembno vplival slovenski skladatelj, čembalist, organist in pedagog Maks Strmčnik.
 
Pri štirinajstih sem se vpisal na SGBŠ v Ljubljano, kjer sem maturiral iz glasbene teorije pri prof. Janezu Osredkarju. Poleg srednje šole sem svoje znanje izpopolnjeval z učenjem orgel pri prof. Daliborju Miklavčiču ter prof. Klemnu Karlinu. Leta 2007 sem bil sprejet na Akademijo za glasbo v Ljubljani, kjer letošnje leto zaključujem študij kompozicije pri prof. Marku Mihevcu.
 
Kot komponost se najbolj poslužujem etno ritmov, v zadnjem času pa dajem prednost tudi jazz-u in latinu. Za mano so številni orgelski koncerti, recitali s solopevci, koncerti resne in tudi zabavne glasbe, sodelujem pa tudi s kvartetom “Trio Quartet”, kjer sem prispeval številne aranžmaje in priredbe. Kot aranžer in pianist sem sodeloval tudi s številnimi slovenskimi glasbeniki v oddaji NLP (Nedeljsko lepo popoldne, RTV Slovenija). Kot pianist sodelujem v MGL Ljubljana v muziklu Pomladno prebujenje. Prispeval sem tudi aranžmaje za proslavo ob dnevu državnosti 2010.
 
Mojo glasbeno pot še posebej odlikujejo sodelovanja z glasbeniki kot so Neža Drobnič, Gal Gjurin, Vlado Kreslin, Oliver Dragojevič, Petar Grašo, Miha Debevec, Eva Černe in še mnogi drugi..
 
Konec400x400 400x400
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK