Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Jan Bučar

  

Jan Bučar je na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo, smer Dramska igra in umetniška beseda, diplomiral leta 2004. Svojo igralsko pot je začel kot svobodni umetnik. Leta 2006 pa se je zaposlil v Gledališču za otroke in mlade Ljubljana, ki se je leta 2009 priključilo Lutkovnemu gledališču Ljubljana. Leta 2010 se je izopopolnjeval na Sanford Meisner Centru v Los Angelesu.

Sodeloval je s številnimi gledališči. Med drugim je igral v predstavah Romeo in Julija (SNG Drama), Krst pri Savici (SNG Drama), Cyrano de Bergerac (MGL), Hoja po jajčnih lupinah (AGRFT), Cleansed (Festival Exodos in Wax Factory) in številnih predstavah Gledališča za otroke in mlade.

Sodeloval je tudi pri številnih kratkih, dokumentarnih in celovečernih filmih, sinhronizacijah risank in v glasbenih videospotih. S priznano slovensko pisateljico Nino Kokelj je napisal mladinski roman Sibidusovo kukalo, ki je izšel pri Prešernovi družbi, jeseni 2005.

 

Vir: Sigledal - WIKI

  

Jan bucar
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK