Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Primož Vrhovec

Primož Vrhovec, rojen 4.4.1979,  je leta 2013 diplomiral iz dramske igre na akademiji v Beogradu. Po študiju se je vrnil v Slovenijo, kjer se je do danes,  kot svobodni kulturni delavec uveljavil tako v gledališču, kot tudi na filmu ter malih zaslonih.


Do danes je zaigral v štirih celovečernih filmih, kjer mu je bila zaupana glavna vloga. Leta 2015 se je predstavil v kar dveh filmih in sicer, "Ksana", režiserja Dejana Baboseka ter "Psi brezčasja" v režiji Mateja Nahtigala. V letu 2017 smo ga lahko spremljali v glavni moški vlogi v filmu "Družinica", režiserja Jana Cvitkoviča. Letos pa pričakujemo premiero njegovega najnovejšega filma z delovnim naslovnom "Korporacija" v režiji Mateja Nahtigala.


Mnogim pa je ostal v spominu predvsem iz TV serij, kjer je zaigral kot prefekt Rafael v "Eni žlahtni štoriji" ter kot Mitja Robnik v "Gorskih sanjah".


V svoji profesionalni karieri je sodeloval tudi z velikimi gledališkimi hišami in uveljavljenimi režiserji kot so v SNG Drama Ljubljana v predstavah "Pomona" (Jaša Koceli), "Sveti mož" (Matjaž Zupančič), v SLG Celje v predstavi "Učene ženske" (Jernej Lorenci), SNG Nova Gorica v predstavah "Timon Atenski" (Janez Pipan) ter "Norci iz Valencije" (Nenni Delmestre), Mestno gledališče Ljubljansko v predstavi "Gotska okna" (Barbara Pia Jenič), Anton Podbevšek teater v predstavi "Dogodek v mestu Gogi" (Jaša Koceli) in drugimi.


Posodil pa je tudi glas številnim risanim junakom kot so Bistri v "Smrkcih", Valiente v "Bikcu Ferdinandu", Aaron v "Spider-Manu", itd..

Vrhovec primoz
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK