Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Salome

Christa Žentiily, umetniško ime Salomé rojena kot Nenad, je slovenska divamedijska osebnostpevkaigralkakuharicaaktivistka LGBT in organizatorka zabav.

V Ljubljani je sodelovala na transvestitskem večeru v klubu K4 na enem izmed roza večerov. Tedaj jo je opazil aktivist in književnik Brane Mozetič in jo povabil k rednemu sodelovanju pri nastopih v tem klubu. V 90-ih letih je nastopila tudi v različnih TV-serijah, v dokumentarnem filmu in v celovečercu

Poleti 2009 se je Salome udeležila slovenskega resničnostnega šova Kmetija slavnih, kjer je kot šesta izpadla v dvoboju.

Leta 2009 je izšla tudi Salomejina biografska knjiga z naslovom Novo rojstvo, ki jo je napisal Tomaž Mihelič.

Leta 2017 se je ponovno pojavila na slovenski medijski sceni, tokrat v resničnostnem šovu MasterChef Slovenija 2017, kjer je zasedla odlično in presenetljivo tretje mesto. Med njenimi najboljšimi dostavljenimi krožniki so nedvomno bili: škampova kremna juha, limonina pita, testenine za food-styling in sladka različica hamburgerja s krompirčkom. Salomejina pojava v MasterChefu in njena osebna življenjska zgodba sta navdušili mnogo gledalcev in jih naučili biti strpnejši do drugačnosti.

Maja 2017 je sprejela ponudbo dela kot profesionalna kuharica v ljubljanskem bistroju MihaChef, ki ga je odprl nekdanji tekmovalec MasterChefa Miha Hauptman, in tako uresničila svoje otroške sanje, ko je z 19. 5. 2017 začela z delom. V bistroju je pripravila slavnostno odprtje svoje nove kariere, kjer ni manjkalo avtogramov, postregla pa je med drugim tudi z nekaterimi jedmi, s katerimi je blestela na MasterChefu.

V letu 2018 pa se ji je izpolnila največja želja, igranje v gledališki predstavi, zato je z največjim veseljem sprejela vlogo dive v Menopavzi.

 

Vir: wikipedija

Salome400x400
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK