Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

SMEH, JOK, VRISKANJE, POTEM PA 'DO ZORE'!

#rankobabic #krizasrednjihlet #premiera #spektakelsmeha #zabava #dozore
»To je bilo fenomenalno!«, »Strah, me je bilo, da se bom polulala«, »car je, prisežem!«, »hahaha, še celo noč se bom smejal«, »osvobodil me je sramu«, »najboljša komedija!«, »za znoret je smešen« … sem poslušala na vratih, ko so prijatelji izstopali iz dvorane… in še danes, tri dni po premieri Krize srednjih let poslušam tako izvirne komentarje, da si jih bom prav zapisala!  

TO JE TAKO, KOT ČE BI PODRL OLIMPIJSKI REKORD! 
Ko imaš za sabo 380 ponovitev vele-uspešnice stojiš pred velikim izzivom – kako premagati sebe? In to je najtežje! Ostati na vrhu, ostati zabaven, izviren in še vedno iskren. Ranko Babiću je to uspelo. SPET!!
Z Moško copato je osvojil vso Slovenijo in ko sva se poleti dobila tam za Ljubljanico na kosilu, sva se pogovarjala o tem izzivu – kako narediti predstavo še boljšo?! In sva jo - s petimi barvnimi reflektorji, brez rekvizitov in scene - samo z mikrofonom in plastenko vode na odru! Ranko je car!

RANKO OSVOBAJA - ISKRENO ISKREN O MARSIČEM 
Jutro zatem sem že lahko brala na portalih komentarje medijev, ki so obiskali premiero KRIZE SREDNJIH LET: »nabito polna dvorana se je tresla od smeha, Ranko pa je na koncu dobil stoječe ovacije.« Po štirih uspešnih in razprodanih predpremierah je moj princ odrov nastopil pred prijatelji, mediji in znanci, VIP-ovci in najboljšim občinstvom Špas teatra – in pometel z vsemi najinimi poletnimi dvomi. Razturil je –  bil je tak kot je, iskreno iskren. 
Brez zavor je govoril o intimnem delu svojega življenja, gledalke in gledalci pa smo se v veliki večini poistovetili z marsičem, kar je o zrelih letih, starševanju in družinski sreči ob naporni vzgoji sodobnega časa. Tudi seks ni bil tabu – njegov pristop k posteljnim radostim je fenomenalen! 
Ne samo mene (ki si ga sploh nisem upala vprašati ), tudi novinarje je zanimalo, če je imel pred tem velikim debujem kaj treme?


Ekipa 24ur intervjuva Ranka po premieri – oglejte si prispevek na POP TV.

"Seveda, da sem bil živčen! Jaz sem vedno živčen, ker čutim tako odgovornost do gledalcev, da to počasi meji bolj na problem, kot pa na neko pozitivno stvar (smeh). Takšno dobro energijo sem dobil od gledalcev, da niti ne znam opisati. Najtežje je igrati pred domačimi, prijatelji in znanci, ampak lahko pa rečem, da so izgledali zelo navdušeni. In če bom to energijo prenesel še na vse kraje po Sloveniji, bo moj cilj izpolnjen. Sam ne znam biti drugačen, kot biti iskren. Z gledalci delim svoje misli, izkušnje, dogodivščine in obljubim, da se bo vsak našel v moji zgodbi.« Dejansko smo se vsi našli v njegovi zgodbi.


SKONCENTRIRAN KOT KOBRA! 
Ko je lahkotno skakal iz teme na temo o krizi srednjih let in je vsakih par sekund iz dvorane švignil v zrak kak neobvladovan glasen smeh, ni popuščal niti za stotinko. 
Džouk na džouk, prigoda za prigodo so nas spravljale v jok! In še ko je iz druge vrste nekdo švignil ven na toaleto, ga je z odra 'napadel' ko kobra – »kam greš model?« Dvorana pa v huronski smeh – Ranko je bil v elementu do konca! Ko je povedal še zadnji svoj 'džouk', je aplavz kar butnil iz občinstva. Sekundo za tem je začela vstajati vsa dvorana, bravo, bravoooo!



Občinstvo se je Ranku poklonilo z bučnim aplavzom in stoječimi ovacijami.

PREMIERA, NA KATERO SO PRIŠLI VSI!
Po štiriletnem maratonu Moške copate so ljudje vedeli, da če se na oder vrne Ranko, gre pričakovati dober večer. In je res bil. V preddverju se je zgrnilo toliko znanih obrazov, da smo imeli težavo pri fotografiranju, vsi so bili razposajeni kot ena vesela mladina! Helena Blagne, Rebeka Dremelj, Denis Avdić, Petra Kerčmar, Salomé, Bojan Emeršič, Jože Potrebuješ, Gorka Berden, Marko Miladinović, Rok Ferengja, Alenka Gotar, Gašper Rifelj, Jan Bučar, Urška Vučak Markež, Damjana Golavšek, Špela Grošelj, Čarli Novak, Barbra Jermann, Lucija Ćirović, Nina Kleflin in še mnogo drugih je prišlo. Vsi imajo radi Ranka in vsi, od prvega do zadnjega, so se muzali po predstavi … 

SMEHA za izvoz -  bi lahko povzela vse komentarje. Seveda, če je tako vzdušje popotnica za zabavo in druženje po premieri – potem veš, da bo noč kratka. V družinskem vzdušju in ob crkljanju ob obloženih mizah smo potegnili 'do zore', kot se zagre! Krstili smo novo uspešnico KRIZA SREDNJIH LET – in zdaj se gremo spopadat z njo v resničnem življenju veliko bolj lahkotno. Hvala ti, Ranko, ker si razblinil tabuje. Paše, kako zelo paše!

Ranko Babić z ženo Natašo, ki je strumno sedela v 2. vrsti in z občinstvom nasmejana delila svoje življenje z Rankom v krizi srednjih let. 

ŠE DANES, TRI DNI PO PREMIERI DEŽUJEJO ČESTITKE
Od povabljenih, od občinstva, od medijev, od prijateljev, znancev, VIP-ovcev – v mailboxu imam toliko pohval, da jih komaj uspem posredovati moji zvezdi, ki mi je dal najlepši možen kompliment: »Urša, midva sva zmagovalna kombinacija!«



Ranko je tako vroč, da komaj dohajava intervjuje!

V samo treh dneh smo razprodali nekaj prvih terminov predstave, kar samo potrjuje to, da je predstava fenomenalna!

Tukaj je le nekaj komentarjev iz občinstva:

 

Vsi, ki prihajate v kakršno koli krizo, vsi, ki ste v njej in vsi, ki še prebolevate njeno zapuščino – pridite si pogledat Krizo srednjih let in obljubim, da vam bo veliko lažje! :) 

Samo to lahko rečem - predstava je ZDRAVILNA TERAPIJA, ki 100% DELUJE! 
Vabljeni!
 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK